Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.983
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.983
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Popüler Şirket, Bu Web 3.0 Coin’ini Seçti: Ortaklık Yapıldı!

Londra merkezli Blockchain analitik firması Elliptic, milyarlarca kullanıcının Web 3’e katılmasına yardımcı olmak için web 3.0 coin projesi NEAR’ın arkasındaki Near Protocol ile ortaklık kurdu. Coinmühendisi.com  olarak detayları aktarıyoruz…

Web 3.0 coin projesi NEAR, Elliptic ile ortaklık kurdu

Ortaklığın bir parçası olarak, NEAR kullanıcıları, Elliptic’in geniş ürün yelpazesinde Blockchain’in tam görünürlüğünden yararlanacak. Odak noktası ayrıca, kullanıcıların Web 3’ü keşfetmesine izin verirken güvenliği ve zincirleme adli tıbbı iyileştirmek olacaktır. Ortaklığa ilişkin resmi duyuru, anlaşmanın hem NEAR Blockchain’ini hem de yerel varlığı NEAR’ın Elliptic’in analitik ve finansal suç izleme hizmetlerine erişebileceği anlamına geldiğini ortaya koydu. Elliptic, gerçek dünya sinyallerini anonim varlıklara eşlemek gibi yasa dışı kripto etkinliğini belirlemek için çeşitli araçlar sunar. Ayrıca, eski finansal kurumlara risk öngörüleri sağlar.

Ortaklık hakkında yorum yapan NEAR Vakfı CEO’su Marieke Flament, platformun en son hamleyle milyarlarca kullanıcıyı Web 3’e dahil etmeyi hedeflediğini söyledi.  “İnsanların bu yeni dünyayı keşfetmeleri için güvenli ve emniyetli bir ortam yaratabileceklerini” söyledi. Başlangıçta kullanıcılar, Elliptic’in Lens ve Navigator ürünlerinden yararlanan NEAR Blockchain’indeki kripto cüzdanlarının ve işlemlerinin taranmasından yararlanabilecekler. Protokol ayrıca, gelecekte Elliptics Discovery ve Forensics aracılığıyla Sanal Varlık Sağlayıcılarını (VASP doğrulaması) ve suç soruşturma yeteneklerini birleştirmeyi de amaçlıyor.

Geçen ay Elliptic, kurumsal kripto traderlarına adanmış bir piyasa istihbarat birimi olan yeni bir veri ürünü geliştirdiğini açıkladı. Londra merkezli Blockchain analitik firması ayrıca veri setinin 20 milyardan fazla veri noktasını kapsadığını ve dünya çapındaki ticaret hacminin yüzde 98’ini temsil eden 148 kripto para birimi varlığını içerdiğini söyledi. Bu yılın ilerleyen saatlerinde piyasaya sürülmesi planlanan ürün, bazı yatırım bankacılığı araştırma ekipleri, kripto ticaret masaları ve riskten korunma fonları ile işbirliği içinde geliştiriliyor. Elliptic’in iddialı yol haritası, şirketi Blockchain analizi ve veri firmaları arayan kurumsal yatırımcılar için tek duraklı bir mağazaya dönüştürmeyi içeriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir