Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$70.452
% 5.42
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 70.452
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Popüler Çikolata Markası Mars Inc., M&M’ler İçin NFT ve Metaverse Ticari Marka Başvurusu Yaptı

Metaverse kavramı ve NFT’ler gittikçe daha fazla ilgi çekmeye devam ederken, önde gelen küresel markalar, müşterilerle bağlantıları sürdürmenin yollarını araştırırken bu trend’den faydalanmak için çalışmalar yürütüyor.

Son olarak önde gelen küresel çikolata markası Mars Inc., popüler ürünü M&M için bir NFT ticari marka başvurusunda bulundu. Lisanslı ticari marka avukatı Michael Kondoudis, başvurunun haberini 24 Haziran’da bir tweet’te açıkladı ve bunun “NFT’ler ve dijital tokenlar, sanal şeker ve atıştırmalıklar” içerdiğini belirtti.

Ek olarak, 20 Haziran’da Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’nden (USPTO) yapılan başvuru, kripto koleksiyonlarının yanı sıra NFT’leri, dijital para birimlerini doğrulamak, iletmek ve depolamak için kullanılan yazılımları da kapsıyor.

Şirket, bazı popüler fiziksel ürünlerini kapsayan NFT’ler ve dijital koleksiyonlar sunarak kripto para birimi sektöründen yararlanma niyetini dile getirdi. Başvurunun dökümü, şirketin çikolata, şeker ve sakız gibi sanal ürünlerin yer alacağı çevrimiçi sanal ortamlar gibi sanal eğlence hizmetleri sunacağını gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Coin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir