Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.307
% 0.40
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.307
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Popüler Analist, Bu Kripto Para Biriminin Boğa Piyasasının İyileşmesine Öncülük Edeceğini Açıkladı

Yakından takip edilen bir kripto analisti ve trader, kripto boğa piyasasını yeniden canlandıracağına inandığı bir altcoin’den bahsetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Anonim analist Credible, yeni bir videoda Ethereum’un acımasız düzeltmenin ortasında Bitcoin’e (ETH/BTC) karşı güçlü performansının, piyasaların hala yükselişte olduğunun bir işareti olduğunu söyledi:

“Bu aylık 0.075 BTC’yi (3.662 dolar) desteklediğimiz sürece, Ethereum’da ve genel olarak yükseliş olacağını düşünüyorum. Beyler, az önce gördüğümüz bu büyük düşüşü size göstermek istiyorum, Ethereum/Bitcoin güzel bir şekilde ayakta duruyor… Bu, altların öne geçtiği, altların parlamaya başladığı zamandır. Bu bir ayı piyasası olsaydı, Bitcoin düzeltirken Ethereum/Bitcoin patlamazdı. Çok, çok sert düşecekti. Destek tutuyor. Yukarı itiliyoruz. Alt’ların bu düşüşten Bitcoin’den daha sert toparlanacağını düşünüyorum. Özellikle Ethereum’un bunu fazlasıyla iyi yapacağını düşünüyorum.”

Yazı yazılırken, ETH/BTC son 24 saatte %11’in üzerinde bir artışla 0.086’dan (4.224 dolar) işlem görüyordu.

Bitcoin’e (BTC) bakıldığında, Credible, bir saatten kısa bir süre içinde 52.000 dolardan 43.500 dolara düştüğü çöküşten sonra bile, lider kripto para birimi beklentileri konusunda iyimser. Kripto strateji uzmanına göre, geri çekilmenin BTC için bir makro düzeltme aşamasının sona erdiğine işaret ettiğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir