Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.401
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.401
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Polkadot, Parachain Açık Artırmaları Öncesi Yeni Bir ATH Belirledi

Polkadot, parachain açık artırmaları öncesi yeni bir ATH belirledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Polkadot (DOT) beklenen parachain açık artırmaları öncesi yeni bir rekor kırdı. DOT, bugün %15 artarak 53 dolar ile yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) belirledi. Polkadot Konseyi geliştiriciler için kayıt ve crowdload sağlayan teklifi kabul etti. Haber ise DOT’a yeni bir rekor getirdi.

Polkadot kullanıcıları ve gelişticileri, geliştiricilerin parachainleri kaydetmelerine ve projeler için crowdloan fonlarını keşfetmelerine olanak sağlayacak teklif için oy kullandı. Teklif başarıyla kabul edildi ve DOT’a yeni bir ATH getirdi.

Açık Artırmalar 15 Kasım’da

Polkadot’un merakla beklenen parachain açık artırmaları 11 Kasım’da başlayacak. İlk parti, her hafta bir açık artırma düzenleyerek beş hafta sürecek. Açık artırmalar iki parti halinde gerçekleşecek ve on bir açık artırmadan oluşacak.

Bununla birlikte teklifin son bir halk onayına ihtiyacı bulunuyor. Onay, parachain ekiplerinin parachainlerini kaydetmelerine ve 4 Kasım’da crowdloanlarını açmalarına yardımcı olacak.

Son 30 günde büyük bir ivme kazanarak %60 değer kazanan Polkadot, son bir yılda ise %1136 yükseldi. Polkadot yayın saati itibariyle 51.42 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version