Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.863
% 6.20
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.863
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Piyasalar Düşerken Toplanacak 10 Altcoin Listesi Çıktı!

Altcoin piyasası Kasım 2021’den bu yana düşüşte. Şimdilerde yatırım yapmak her zamankinden daha zor. Çok sayıda potansiyele sahip uygun fiyatlı kripto para birimleri arayan yatırımcılardan biriyseniz, bu makalede analist Aratrika Dutta’nin listesinden 10 altcoin’i listeliyoruz.

Piyasa düşerken izlenebilecek 10 altcoin

  • DeFi ürünleri, insanların bankalar gibi geleneksel finans kurumlarının yardımı olmadan yatırım yapmasına, borç almasına ve para üzerinden faiz kazanmasına olanak tanır. Bu aracıları ortadan kaldırmak finansal sistemi daha verimli hale getirir. Listenin ilk sırasında yer alan Ethereum, DeFi sektörünün kalbidir.
  • Bankacılık sektörüyle yakın ilişkiler yürüten ve bu sektörden dev yatırımlar gören XRP ikinci sırada. Analistlere göre, SEC davasının sona erme ihtimaliyle birlikte XRP, 2022’de satın alınabilecek en ucuz kripto para birimlerinden biri.
  • Cardano (ADA), Bitcoin’den çok daha çevre dostu olarak görülen enerji verimli bir kripto para birimi. Cardano’nun kısa süre içinde kurumsal benimseme döngüsüne girmesi nedeniyle, fiyatının 2022’de artması bekleniyor.
  • Dogecoin, Cardano’dan farklı olarak PoW konsensüs mekanizması kullanır. Dogecoin’in Bitcoin’e göre avantajı, işlemleri gerçekleştirmenin daha ucuz ve daha hızlı olmasıdır.
  • Son zamanlarda ortaya çıkan meme coin’lerden biri olan Shiba Inu, geçen yıl İncil’de bir miktar büyüme gördü. Bir SHIB sahip olmak için göz önünde bulundurulması gereken birçok faktör arasında, Shiba Inu’nun yarattığı etkileyici topluluk vardır.
  • Tether, kripto para borsalarında dolar tutmak isteyen yatırımcılar için en ideal kriptolardan biri. UST çöküşü göz önüne alındığında güvenilirliği bir adım daha öne çıktı.
  • Solana, Ethereum’un daha iyi bir versiyonu olmayı hedefliyor. Temel yeniliği, PoS ile geçmiş kanıtı (PoH) birleştiren hibrit bir konsensus mekanizmasıdır. 2021’e damga vuran altcoin projeleri arasındaydı.
  • Algorand, çok çeşitli uygulamaları destekleyen, merkezi olmayan, Blockchain tabanlı bir ağdır. Bu sistemler, gerçek dünyada etkili uygulama için kritik özellikler olan güvenli, ölçeklenebilir ve verimlidir.
  • Stellar, kripto para birimini yurt içinde ve sınırlar arasında fiat paraya aktarmak için açık kaynak koduna dayalı merkezi olmayan bir protokoldür. Yerel kriptosu XLM, 1 milyar doların üzerinde piyasa değeri ile son beş yılda en iyi performans gösteren altcoin’lerden biridir.
  • Decentraland, 2017 yılında gerçekleştirilen 24 milyon dolarlık ICO ile piyasaya sürüldü. Piyasanın en büyük metaverse coin projelerinden biridir. Coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız metaverse haberlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir