Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.904
% 2.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.904
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Phantom Cüzdanı Sorunları ve Dolandırıcılık Uyarısı !

phantom

Phantom, Solana kripto parası için dijital cüzdan kullanan birçok kişi, sorun yaşıyor. Para gönderemiyor veya alamıyorlar. Bazıları, işlemler blockchain’de görünmediği için cüzdanın şu anda çalışmayabilir olabileceğini düşünüyor.

Phantom Neden Sorun Yaşadı?

Phantom’un sorun yaşamasının ana nedeni, Solana ağını aynı anda birçok kişinin kullanması olabilir. Son zamanlarda, BOME gibi meme coinlere (şaka kripto paralarına) ilgi arttı. Özellikle Binance gibi büyük bir kripto para borsasına eklenmesi, ağı çok meşgul etti. İnsanlar, bu yeni meme coinleri satın almak için acele ediyor. Ancak, bu durumun devam edip etmeyeceği belirsiz.

Dolandırıcılıklara Dikkat

Phantom cüzdanının işleyiş sorunlarının yanı sıra, kripto para topluluğu içinde dolandırıcılık konusunda artan bir endişe var. Bazı etkileyiciler, Solana (SOL) için meme coin hava atışları teklif ediyor. Bu pratik, zaten önemli mali kayıplara yol açtı. Yakın zamanda, sahte bir cüzdanın kullanıcılardan 2.6 milyon dolar değerinde Solana tokeni çaldığı bir dolandırıcılık olayı, meme coin piyasasındaki mevcut çılgınlıkla ilişkili riskleri vurguladı.

Phantom cüzdanı kullanıcıları, para gönderme ve alma konusunda sorunlar yaşıyor. Bu durumun nedeni, Solana ağının aşırı yoğun kullanılması ve blockchain’de işlemlerin görünmemesi olabilir. Özellikle, BOME gibi meme coinlere artan ilgi ve dolandırıcılık vakaları, kripto para topluluğunda endişe yaratıyor. Dikkatli olmakta fayda var.

Sayfamızı ziyaret ederek komisyon indirimleri ve copytrade hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir