Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$58.884
% 3.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 58.884
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

PERP İçin Ralli Yakın mı? İşte PERP İçin Önemli Seviyeler!

Geçtiğimiz Aralık ayında yaklaşık yüzde 180’lik yükseliş ile yatırımcılarını güldüren Perp, haftaya yaklaşık yüzde 45’lik yükseliş ile başlayarak en çok artanlar listesine adını yazdırmayı başardı. Perp için ralli yakın mı? İşte Perp için önemli seviyeler!

2018 yılında Yenwen Feng ve Shao-Kang Lee tarafından kurulan Perpetual Protocol, Ethereum ağı üzerinde sürekli sözleşmelerle kripto alım satımını kolaylaştıran, xDai adlı teknoloji sayesinde kullanıcılarının işlem maliyetlerini düşük tutmasını sağlayan merkeziyetsiz borsadır.

DeFi kategorisinin önemli projelerinden olan Perpetual Protocol’ün yerel tokeni olan Perp, geçtiğimiz 2023 Eylül ayından bugüne yaklaşık yüzde 330’luk bir performans gösterdi. 2024 yılının ilk haftasına da yükseliş ile başlayan Perp yatırımcılarını güldürmeyi sürdürüyor.

PERP Rallisi Yakın Zamanda Başlıyor mu?

Perp Haftalık Grafik Teknik Analiz

Perp, haftalık grafikte önemli akümüle olduğu fiyat aralığının üst direnç noktası olan $1.72 seviyesine yaptığı ilk temasta ret yiyerek $1.0328 seviyesine kadar bir geri çekilme yaşadı. Daha sonra Bitcoin’in de yükseliş hareketini sürdürmesiyle birlikte fiyat tekrardan bir ivme kazanarak direnç bölgesine yaklaştı.

Perp Günlük Grafik Teknik Analiz

$1.72 direnç seviyesinden yediği ret ile günlük range yapısının EQ(Equilibrium) bölgesine yaptığı geri çekilme hareketi ile tekrar hareketlenen fiyat şu anda $1.47 seviyesinden işlem görüyor. Fiyatın $1.334 seviyesi olan ara destek bölgesini kaybetmediği sürece pozitif durduğu söylenebilir.

Üst direnç bölgesi olan $1.72 seviyesinin hacim destekli bir şekilde kırılması ve ardından gelecek günlük kapanışlar ile birlikte bu direnç seviyesinin S&R Flip bölgesi haline gelerek destek noktasına dönüşmesi ile birlikte $PERP için bir ralli söz konusu olabilir.

Kâr alınabilecek ilk bölge olarak, fiyatın kanal boyu kadar gitmek isteyebileceği bölge olan $3.08 seviyesi bulunuyor. Ardından ise göze önemli direnç olabilecek, fiyatı tutabilecek bölge olarak $3.6 seviyesi çarpıyor. İşlem alınmadan önce hacimli kapanışlar görmek ve market yapısının kontrol edilmesi gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


İlginizi çekebilir:

Bitcoin Fırladı: ETF Umutlarıyla 45.000 Doları Aştı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir