Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.906
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.906
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin ETF Kararı Yaklaşıyor! BTC Hareketlendi!

Bitcoin ETF, Bitcoin yükseliş, 2024 Bitcoin sec

Bitcoin ETF başvuruları için karar gününün yaklaşması ve Goldman Sachs’ın 2024 Kripto Tahminleri, Bitcoin’i 45.000 Dolar’ın Üzerine Çıkartarak kripto piyasasında hareketlilik yarattı. Bitcoin yükselişi ile birlikte büyük altcoinler yükselişe geçti.

Goldman Sachs’ın dijital varlık başkanı Mathew McDermott, bir Bitcoin ETF’nin onaylanması durumunda piyasadaki likiditenin genişleyeceğini ve derinleşeceğini belirtiyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) bu hafta içinde bir dizi Bitcoin ETF başvurusunu onaylaması beklentisi, Bitcoin’in fiyatını 45,000 doların üzerine çıkardı.

Dikkatinizi Çekebilir: PERP İçin Ralli Yakın mı? İşte PERP İçin Önemli Seviyeler!

McDermott, Bitcoin ETF onayının kurumsal yatırımcıları çekerek piyasanın büyüyeceğini ifade ediyor. BlackRock’un başlattığı Bitcoin spot ETF yarışının sonuçlanmasıyla birlikte, piyasadaki heyecan artıyor. Charles Gasparino’nun haberine göre, BlackRock duyuruyu hafta sonuna kadar yapmayı planlıyor.

Forbes’un CryptoAsset & Blockchain Advisor’ına göre, bu gelişmelerle birlikte Bitcoin, yılın en iyi performans gösteren varlıklarından biri olmaya aday.

Kripto piyasası, Bitcoin’in tarihi yarılanması ve ETF başvuruları ile birlikte önemli bir döneme giriyor. Yatırımcılar ve tüccarlar, bu dinamik değişime ayak uydurmak için piyasa haberlerini yakından takip etmelidir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir