Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$58.193
% 3.48
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 58.193
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Pepe Coin Nedir?

Pepe Coin Nedir

Piyasaya meme coin olarak sürülen Pepe Coin, ilk birkaç gün içinde piyasa değeri 100 milyon doların üzerine çıkarıldı.

Pepe Coin Nedir ?

Pepe Coin, popüler internet meme’i Pepe the Frog temalı bir kripto para birimidir. Pepe the Frog, internetin geniş kitleler tarafından kullanılan ve paylaşılan bir meme karakteridir. Pepe Coin, 2016 yılında ilk olarak tanıtılmıştır ve 2017 yılında piyasaya sürülmüştür.

Pepe Coin, Ethereum blok zincirinde ERC20 tokenı olarak inşa edilmiştir ve merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) ve cüzdanlarla uyumludur. Token yakma mekanizması sayesinde, zamanla toplam arz azalmaktadır ve fiyata istikrar kazandırılmaktadır. Ayrıca, Pepe Coin sahiplerinin uzun vadeli tutmalarını teşvik eden bir sistemi vardır ve her işlemde belirli bir kısmı hold eden token sahiplerine dağıtılmaktadır.

Pepe, birçok kripto para birimi gibi, merkezi olmayan bir yapıya sahiptir ve açık kaynak kodlu bir projedir. Kullanıcılar, Pepe kripto para birimi kullanarak diğer kullanıcılara ödeme yapabilir, ürün ve hizmetler satın alabilir ve kripto para borsalarında alım satım yapabilirler.

Projenin oluşturulması, Pepe the Frog’un popülerliği nedeniyle birçok insanın dikkatini çekmiştir.

Tokenomic (Token Ekonomisi):

PEPE, 420 trilyon 690 milyarlık arzının %93’ü likidite havuzuna alınmış, LP token’ları yakılmış ve geri kalan %6.9’luk arz takım cüzdanında saklanmaktadır. Takım cüzdanı, pepecexwallet.eth üzerinden kolayca takip edilebilir.

Pepe Coin

Şu anki piyasa değeri CoinMarketCap verilerine göre yaklaşık 419 milyon dolar ve son 24 saatte yüzde 78 oranında değer kazandı. Token, şu anda 0.0000009821 dolardan işlem görmektedir.

Yol Haritası:

Projenin detaylı bir  yol haritası mevcut. Bu yol haritası ile Pepe, projenin geleceği ve gelişimi hakkında kullanıcılarına ve takipçilerine  bilgiler sağlamakta.

Pepe Coin Nereden Alınır ?

Pepe Coin , PancakeSwap ,Uniswap gibi merkeziyetsiz borsalar alım satım yapılabilirken, Huobi ,Gate.io ,Bitget ,Mexc, Bitmart gibi merkezi borsalardan da yatırım yapılabilmektedir.

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamı gelsin istiyorsanız Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Pepe Coin Nedir?” te bir düşünce

  1. Pingback: Pepe Coin, 25 Dolarlık Yatırımıyla Trader'a 4.2 Milyar Dolarlık Kar Sağladı! - Coin Mühendisi

  2. Pingback: BRC-20 Nedir? Ne Anlama Gelir? - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version