Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.278
% 2.36
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.278
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

PENDLE Coin Nedir? Pendle Finance (PENDLE) Hangi Borsada?

pendle finance nedir pendle nedir

Pendle Finance, otomatik bir piyasa yapıcı sistemi aracılığıyla gelecekteki getirilerin tokenizeleştirilmesini ve ticaretini sağlayan, merkeziyetsiz bir borsadır.

Binance’dan 10 Milyon Dolar Değerinde Yatırım Alan Pendle Finance Nedir?

Pendle Finance, otomatik bir piyasa yapıcı sistemi aracılığıyla gelecekteki getirilerin tokenizeleştirilmesini ve ticaretini sağlayan, merkeziyetsiz bir borsadır.

Ethereum ağı üzerinde geliştirilmiş ve daha sonrasında Arbitrum, BNB Chain ve Optimism gibi ağlara desteğini açıklayan PENDLE, özellikle bireylerin ve şirketlerin piyasa koşullarından bağımsız olarak getirilerini en üst düzeye çıkarmalarına olanak sağlar.

pendle

Pendle, getiri sağlanması adına başka platformlarda stake edilen DAI,USDC, ETH, USDT ve benzeri getiri sağlayan tokenların tekrardan Pendle üzerinde kısa, orta ve uzun bir şekilde kilitlemeden stake ederek veya likidite ekleyerek pasif gelir üzerinden pasif gelir kazanmanızı sağlar.

Ek olarak ekip, Gerçek Dünya Varlıklarının (RWA) platform üzerinde tokenizeleştirilmesini destekleyeceğini açıkladı.

Binance Yatırımı ve Açıklaması:

Binance Labs, Binance Launchpool üzerinde ön satışı gerçekleştirilen Pendle Finance’e 10 Milyon Dolar değerinde yatırım yaptığını açıkladı:

Merkeziyetsizlik, Yönetim ve PENDLE Token

Pendle Finance’nin kendi PENDLE olarak adlandırılan tokeni mevcuttur. PENDLE stake eden kullanıcıların platformun geleceğine yön vermesinde katkıda bulunmalarını sağlayan bir oy verme modeline sahiptir. Bu yöntem sayesinde merkeziyetsiz bir yapı oluşturmaktadır.

Pendle Token Kullanım Alanları Nelerdir?

Staking: PENDLE token sahipleri, platform üzerinde tokenlerini stake ederek platform gelirlerinden pay elde edebilirler.

Yönetim (DAO): Platformun yönetim kararlarına ve oylamalarına katılmak için kullanılabilir.

Dolaşımda Kaç PENDLE Token Var?

PENDLE’in maksimum 251 milyon token arzı vardır. Yazım sırasında, maksimum arzın %93.48’i, bir başka deyişle 234,685,588 tanesi dolaşımdadır.

Pendle Token’in Dağılımı:

%37: Likidite sağlayıcıları

%22: Takım

%18: Ekosistem Fonu

%15: Yatırımcılar

%7: Likidite

%1: Proje Danışmanları

pendle finance

Platformunun Destekçileri Kimlerdir?

Şirket, Binance Labs, Spartan Group, Crypto.com, Fisher8 Capital, Hashkey Capital, Sora Ventures, Mechanism Capital gibi 24 yatırım firmasından toplamda 13.7 milyon dolarlık bir yatırım almıştır

Platformunun Kurucuları Kimlerdir?

PENDLE, TN Lee, GT, YK ve Vu takma adlarını kullanan anonim bir grup tarafından oluşturulmuştur. Merkezi Güney Kore’de bulunmaktadır.

PENDLE Token Nereden Alınır?

Pendle Finance’niyerel tokeni olan PENDLE, Binance, Kucoin, Gate.io, Huobi , Bitget gibi büyük borsalardan kolaylıkla satın alabilirsiniz.

PENDLE Token Güncel Metrikler:

pendle

 

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir