Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.814
% 4.36
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.814
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Pazardan Uygulaması NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sundu

Pazar alışverişlerini mobil uygulamaya taşıyan Pazardan, teknoloji dünyasında bir yeniliğe imza atarak 500 bin TL’lik (14,13 ETH) NFT koleksiyonunu satışa sundu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Birçok sektör için NFT yoluyla yatırım almanın bir ilk olduğunu dile getiren Pazardan CEO’su Burak Sıraç konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi;

“Pazardan, geleneksel alışveriş yöntemlerini dijitalleştiren bir teknoloji şirketi. Yerel pazar kültürümüzü yansıtan 5 objeyle oluşturduğumuz NFT koleksiyonumuzla birçok start-up şirketine de öncülük ediyoruz.”

Ekonomik gelişme ve modellerin farklılaştığı bir ekosistemde, start-up yatırım metodolojilerinin de güncel gelişmelere ayak uydurabileceğini belirten Pazardan CEO’su Burak Sıraç, NFT ekosisteminde bir ilki gerçekleştirdiklerini, ‘Pazardan Tohum Koleksiyonu’ adıyla yerel pazardaki objeleri simgeleyen 5 eserin yer aldığı, 500 bin TL’lik (14,13 ETH) NFT koleksiyonu oluşturduklarını ve koleksiyonu opensea.io üzerinden yayınlandıklarını, NFT sahiplerine ise önümüzdeki dönemde farklı avantajlar sunacaklarını dile getirdi.

Türkiye’deki pazar servisi hizmet hacminin pandemiyle her geçen gün arttığını belirten Burak Sıraç şöyle konuştu;

“5,5 milyar TL’lik toplam online market alışverişinin %27,27’sini sebze ve meyve oluşturuyor.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version