Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.367
% 2.83
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.367
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Pazar Koşusundakiler: Bu 5 Altcoin, Bitcoin’e İnat Tırmanıyor!

Geçtiğimiz 24 saat boyunca Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Solana gibi büyük kripto para birimleri ciddi bir değişim yaşamadı. Ancak piyasa değerine göre ilk 100 içerisinde yer alan 5 altcoin, günlük bazda en çok değer artışını gerçekleştirdi. coinmuhendisi.com olarak bunları inceliyoruz…

Bugün en çok yükselen altcoin projeleri hangileri oldu?

İlk olarak, geliştiricilerin projeleri hakkında yapıcı geri bildirim almalarını sağlamak için tasarlanmış, Ethereum Blockchain’i tabanlı tokenları incelemeleri için çevrimiçi bir platform olan Revain’in REV tokenı yüzde 17.76 yükseldi. Revain, yakın bir zamanda inceleme limitlerini günlük 20’ye çıkardığını bildirdi. Uzun vadede, sınırsız inceleme planları olan platform, en çok beğenilen yazılara REV ödülü veriyor.

İkinci olarak, akıllı sözleşmeler için veri gizliliğine sahip bir Blockchain olan Secret Network’ün yerel tokenı SCRT yüzde 15.64’lük bir yükseliş yaşadı. Secret ekosisteminin bir parçası olan SecretSwap, yakın zamanda “on-ramp’lerinin faaliyete geçtiğini” duyurdu. Kullanıcılar artık SCRT tokenlarını doğrudan platformda kartla satın alabilecek.

Üçüncü olarak, dApp’lere odaklı bir ağ olan Harmony’nin ONE tokenı değer kazandı. Harmony, yakın zamanda QuickSwap’te Polygon (MATIC) likidite sağlayıcı havuzu oluşturulmasıyla ivme kazandı. Ayrıca, ONE Liquidity DAO’nun duyurusu yapıldı. Dördüncü sırada, DeFi platformu Curve’ün CRV tokenı yüzde 11.71’lik yükseliş ile yer aldı. Curve platformunda, değişiklikler için yeni teklifler yayınlandı. Son olarak, Internet Computer (ICP) yüzde 9.84 yükseldi. Internet Computer, Genesis bloğundan bu yana üretilen blokların sayısının 430 milyonu aştığını açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir