Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.033
% 0.08
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.033
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

PayPal, Kripto Hizmetini MetaMask ile Entegre Edeceğini Duyurdu

Ödeme devi PayPal, kripto cüzdanı MetaMask ile entegrasyon sağlandığını duyurdu.

Şirketlerin bugün yaptığı açıklamaya göre ödeme devi, dijital varlıklarını aktarmak için kripto hizmetlerini MetaMask Wallet ile entegre edeceğini söyledi.

PayPal, MetaMask ile Çalışacak

Basın açıklamasına göre ödeme firması ile MetaMask geliştiricisi ConsenSys arasında yapılan ortaklık, kullanıcıların MetaMask uygulamasından ETH satın almak için bir ödeme seçeneği olarak PayPal hesaplarını kullanabilmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Entegrasyon, satın alma işlemlerini sorunsuz bir biçimde yapabilmek ve MetaMask’e ETH transferlerini kolaylaştırmak için sağlandı.

MetaMask, kripto piyasalarının yaşadığı kriz ortasında web3 ekosistemine daha fazla kullanıcı getirmeye yardımcı olmayı planlıyor.

ConsenSys’in ürün müdür Lorenzo Santos, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“PayPal ile gerçekleştirdiğimiz bu entegrasyon, kullanıcılarımızın yalnızca MetaMask aracılığıyla sorunsuz bir biçimde kripto satın almalarını değil, aynı zamanda web3 ekosistemini kolayca keşfetmelerine de olanak sağlayacak”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir