Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$58.118
% 3.56
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 58.118
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Paxos International, Getiri Sağlayan Stablecoin USDL Başlattı

Paxos International, getiri sağlayan stablecoin olan Lift Dollar’ı (USDL) piyasaya sürdü ve ilk pazar olarak Arjantin’i seçti. Paxos’tan Charles “Chad” Cascarilla, USDL’nin “gerçekten risksiz” bir getiri sunduğunu belirtti. Kullanıcılar şu anda USDL üzerinde yaklaşık %5 getiri elde edebiliyor, dedi Paxos’tan Ronak Daya.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Paxos International, getiri sağlayan bir stablecoin olan Lift Dollar’ı (USDL) piyasaya sürdü ve ilk pazar olarak Arjantin’i seçti.

Paxos International Çarşamba günü yaptığı açıklamada, “USDL, Ethereum üzerinde izin gerektirmeksizin ihraç edilir ve dolaşımdaki toplam USDL değerini tamamen destekleyen rezerv varlıklara tabi olarak token sahiplerine günlük olarak programatik olarak getiri sağlar” dedi.

USDL, bire bir ABD doları ile desteklenir, “yalnızca en yüksek kaliteli likit varlıkları” içerir, bunlar arasında ABD doları mevduatları, kısa vadeli ABD Hazine bonoları ve nakit eşdeğerleri bulunur ve Abu Dabi Global Market’in (ADGM) Finansal Hizmetler Düzenleme Kurumu (FSRA) tarafından düzenlenir, dedi Paxos International.

Charles “Chad” Cascarilla, Paxos International’ın yönetim kurulu üyesi ve Paxos’un kurucu ortağı ve CEO’su, The Block’a verdiği bir röportajda, USDL ile kullanıcıların “gerçekten risksiz” bir getiri elde edebileceğini söyledi. Paxos International’ın sadece stablecoin ihraç eden “halka açık bir varlık” olduğunu belirtti ve “Paxos’a bir şey olursa, varlıklar herhangi bir iflas sürecinin parçası olmaz. Yatırımcılara hemen geri döner” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir