Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.892
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.892
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Patlayan ApeCoin (APE)’i Hemen Satın Almanın 7 Yolu!

Kripto yatırımcıları bu sabah gözlerini ApeCoin (APE)’den alamadılar. APE token, kullanıcıların Bored Ape Yacht Club NFT markasıyla etkileşim şeklini değiştirecek şekilde ayarlandı. Piyasa değerindeki ani artışla, şu anda en sıcak altcoin trendlerinden biri. Bu nedenle, yatırımcılar ApeCoin (APE)’i nereden satın alacaklarını araştırıyorlar. Neyse ki, zaten bilinen tüm kripto para borsalarında listelendi.

ApeCoin neden önemli?

ApeCoin, büyük ölçüde Yuga Labs’in Bored Ape NFT koleksiyonuyla olan ilişkisi nedeniyle yatırımcıların ilgisini çeken trend kriptolardan biri. Gerçekten de Ape koleksiyonu, Justin Bieber ve Eminem gibi ünlülerin kendilerinin satın alması sayesinde dünya çapında en çok bilinen NFT serilerinden biridir. Kriptonun kendisi bir Yuga Labs ürünü değil; daha ziyade, kendisini ApeCoin DAO olarak adlandıran merkezi olmayan özerk bir organizasyonun ürünüdür. Bu topluluk, topluluk üyeleri tarafından kontrol edilen bir para birimi uygulayarak Bored Apes markasını merkezden uzaklaştırmak istiyor. Yuga Labs, para birimini tamamen destekliyor ve gelecekteki tüm ürünlerinin temelini oluşturmak için APE kullanacağını söylüyor.

ApeCoin (APE) nasıl satın alınır?

ApeCoin (APE) geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. Airdrop’u aracılığıyla, mevcut Bored Ape NFT sahipleri APE ödülleri aldı. Bu airdrop, kriptoyu aktif topluluk üyelerine dağıtıldı, ancak bazı kargaşalara da neden oldu. Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, bir bilgisayar korsanı flashloan aracılığıyla airdrop sırasında yaklaşık 1 milyon dolar değerinde ApeCoin ele geçirmeyi başardı. Yine de, projenin çok önemli bir başlangıcı ile APE, yaklaşık 4 milyar dolarlık piyasa değeriyle şimdiden dünyanın en büyük kripto paralarından biri.

Halihazırda Bored Ape NFT’lerinin sahibiyseniz, ApeCoin’i edinmek basit ve ücretsizdir. Tek yapmanız gereken ApeCoin web sitesi aracılığıyla APE ödülünüzü talep etmek. Ape NFT’ye sahip olmayanlar için hala birçok seçenek var. ApeCoin DAO’nun yönetim kurulu, kısmen, platformu APE’yi ilk sunanlardan biri yapan FTX’ten yöneticilerden oluşuyor. Tokenin piyasaya sürülmesinin ardından, bir dizi başka büyük borsa da APE ticaretini üstlendi. Hala hazırda kullanıcısı olduğunuz aşağıdaki 7 borsadan Apecoin satın alabilirsiniz.

  1. Gemini
  2. Crypto.com
  3. Coinbase
  4. Huobi
  5. Binance
  6. Gate.io
  7. EToro

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir