Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$67.057
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 67.057
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) Nedir?

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), taraftarlar ile kulüp arasında etkileşimi artırmak için çıkarılmış taraftar token’ıdır.

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) Nedir?

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), Paris Saint-Germain kulübünün resmi taraftar token’ıdır. Socios.com iş birliğiyle hayata geçirilen Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), 28 Ocak 2020 tarihinde piyasaya sürülmüştür.

Ethereum tabanlı ERC-20 token standardında bir kripto para birimi olarak piyasaya sürülen Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), hem yatırım fırsatı sunup hem de taraftarların farklı promosyonlardan faydalanmasını sağlamaktadır. PSG, madenciliği yapılan bir kripto para türü değildir. Ancak “artırılmış gerçeklik”le “token avı” yapılabilmektedir.

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), Ethereum blokzincirinde bir “side chain” üzerinde çalışmaktadır. Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), belirli bir ürün ya da hizmete erişmek için kullanılan bir tür “utility token” olma özelliği taşımaktadır. Utility token özelliği ile, Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) ‘ın hedefi taraftarlar ile Paris Saint-Germain arasındaki entegrasyonu artırmak. PSG sahibi taraftarlar kulüp kararlarında söz sahibi olabilmekte ve kulübün sağlayacağı avantajlardan faydalanabilmektedir. Taraftarlar ve futbol tutkunları, token satın alarak kulüplerine destek olabilirken aynı zamanda yatırımlarını da değerlendirmektedirler. Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) sahibi taraftarlar VIP maç biletleri, stadyum turu, antrenmanlara erişim, imzalı Paris Saint-Germain formaları gibi birçok avantajdan yararlanmaktadır.

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) Nasıl Alınır?

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) almak için Binance ya da Paribu’da hesap açılması ve kimlik doğrulanması gerekmektedir. Ardından gönderilen Türk Lirası ya da Dolar gibi bir itibari para ile PSG token’ın işlem gördüğü PSG/BTC, PSG/USDT, PSG/BUSD ve PSG/TRY pariteleri üzerinden alım gerçekleştirilebilmektedir.

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) Fiyatı

Şu anda 1 Paris Saint-Germain Fan Token 132.60 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Paris Saint-Germain Fan Token 7.13 $ dolardır.

Paris Saint-Germain Fan Token fiyatı son 24 saatte 1.89% değişim ile şu anda 132.60 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Aptos hacmi 4,054,938 $ dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise 27,390,183 $ dolardır.

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) Grafik

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), taraftarlar ile kulüp arasında etkileşimi artırmak için çıkarılmış taraftar token’ıdır. Futbol tutkunlarının yatırımlarını değerlendirirken takımlarına destek olduğu Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), Paris Saint-Germain kulübünün resmi taraftar token’ıdır. İşte PSG Fan Token sahipleri için PSG grafiği..

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir