Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.449
% 0.35
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.449
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Paribu Box Uygulaması Hayata Geçiriliyor

Paribu, piyasaya yeni bir soluk getirerek Paribu Box’ı hayata geçiriyor. Artık kullanıcılar, Paribu’nun mobil ve web uygulamasında TL, USDT ve Fan sekmeleriyle beraber Box sekmesi üzerinden de işlem gerçekleştirebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Box, erken aşamada yer alan kripto projelerinin varlıklarının alınıp satılabilmesi için meydana getirilmiş bir platformdur. Böylelikle kullanıcılar, öngörmenin erken olduğu projelerin varlıkların ticaretini gerçekleştirebilir.

Paribu’nun açıklamasına göre, böyle bir platformun oluşturulmasındaki en önemli sebep, kullanıcılardan gelen yoğun talep oldu.

Paribu, kripto paraları listelerken projelerin kalitesini ve sürekliliğini büyük bir titizlikle denetler. Bu nedenle Paribu, henüz bu denetlemelerden tam manasıyla geçmemiş olan projeler için Box’ı ortaya çıkardı.

Box Kullanıcılara Ne Sunuyor?

Kullanıcılar, erken dönem projelere Paribu güvencesiyle erişebilecek. Bununla birlikte Paribu, gelişim veya devamlılık göstermeyen kripto projelerinin alım satım işlemlerin tek taraflı olarak sonlandırma hakkına sahiptir.

Box’ta yer alan kripto projeleri, borsa tarafından ana piyasaya dahil edilebilir. Ancak aksi bir durumda ise kripto paralar delist edilebilir.

Kullanıcılar, Paribu’nun delist etmiş olduğu kripto paraları, işlem gören farklı bir platforma ya da kendi cüzdanlarına transfer etme şansına sahiptir.

Box, Metaverse ürünleri ile birlikte faaliyete geçecek. 10 Aralık 2021’den itibaren Box üzerinde işlem yapmak mümkün olacak. İlerleyen dönemlerde Metaverse dışında yer alan projelerin de Box üzerinde listeleneceği bilgisi paylaşıldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir