Kriptolar:
30392
Bitcoin:
$61.086
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 3.64
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.086
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Paradigm Üçüncü Yatırım Fonuna 850 Milyon Dolar Topladı!

Paradigm

Kriptoya odaklanan önde gelen WEB3 risk sermayesi şirketi Paradigm, yeni bir fon oluşturarak 850 milyon dolarlık yatırım topladığını açıkladı. Bu da şirketin kripto alanındaki büyümesini ve inovasyonunu desteklemeyi amaçlamaktadır. Nisan ayında Paradigm, yatırımcılarla aynı bir miktarı yeni bir fon için arttırma konusunda görüşmelerde bulunuyordu.

Üçüncü Yatırım Fonu

Kripto odaklı girişim şirketi Paradigm, kriptoya yatırım yapmaya odaklanan üçüncü bir fon için 850 milyon dolar topladığını duyurdu. Perşembe günü yapılan açıklamada, ‘‘2018 yılında Paradigm’i kurduğumuzda, kripto paranın önümüzdeki onyılların en önemli teknik ve ekonomik değişimlerinden biri olacağına inandık. Altı yıl sonra bu inanç daha da güçlendi.” dedi.

Paradigm, 2021 yılında kripto şirketlerini ve protokollerini desteklemek için 2,5 milyar dolarlık bir girişim fonu kurmuştu. Ayrıca Paradigm, yakın zamanda farklı kripto girişimleri için bağış toplama turlarına öncülük etmişti.

İlginizi çekebilir: Ether Fiyat Düşüşü Ortasında Uzun Vadeli Yatırımcılar Tarafından Yoğun İlgi Görüyor

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Paradigm Üçüncü Yatırım Fonuna 850 Milyon Dolar Topladı!” te bir düşünce

  1. Pingback: Enjin’den Heyecan Verici İşbirlikler! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir