Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.200
% 3.29
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.200
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Pancakeswap Yatırımcıları Cezbediyor

Merkeziyetsiz borsa ve finans platformu Pancakeswap (CAKE), metriklerde yaşanan gelişmeler neticesinde yatırımcıları cezbetmeye başladı.

CAKE fiyatında yaşanan düşüşlere rağmen, platforma olan ilgi günden güne artıyor. Sosyal metrikler ve hızlı entegrasyonları sayesinde proje ön plana çıkıyor. Pancakeswap platformu her ne kadar ilgi çekici ve eğlenceli hale getirilse de kripto ayı piyasasının etkisi de sürüyor. Yatırımcıların kripto pazarından uzaklaşması, Pancakeswap toplam kilitli varlık (TVL) oranlarını da etkiledi.

Pancakeswap Büyüyor, Cake Yükselecek mi?

Sosyal medya analiz firması LunarCrush‘a göre, Pancakeswap hakkında sosyal mecralarda yapılan paylaşımlarda artış gözlemlendi. Bu oran son bir ay içerisinde yaklaşık yüzde 97‘lik bir artışa tekabül ediyor. Ayrıca CAKE, sosyal medya üzerindeki etkileşimlerde de yüzde 6‘lık bir büyüme yaşadı.

Projenin ortalama ağırlıklı ilerleyişinde pozitiflik gözlemlendi. CAKE, tüm bu metrikleri korumayı başarırsa güçlü bir yükseliş yaşayabilir.

Kripto para piyasasındaki Aptos (APT) rüzgarına, Pancakeswap platformu da dahil oldu. Ekip bu fırsatı değerlendirmek için, topluluğuna Aptos ağını başlatma teklifini sundu. Teklife göre, CAKE platformu Aptos hizmetlerini de sunacak. Böyle bir durumda yeni akımın ve artan ilginin platforma kayması, yükselişin en önemli sinyalleri arasında gösteriliyor.

Her ne kadar olumlu sinyallerden bahsedilse de TVL tarafında göze çarpan bir ivme kazanılamadı. Sabit bir düzlemde hareket eden TVL oranı, 2.82 milyar dolar civarında yer alıyor.

Ayrıca platform, tüm bu gelişmelerin ışığında gelir kaybı yaşamaya devam ediyor. DEX tarafında vergilerden ve işlemler ücretlerinden elde edilen gelirde düşüş yaşandı. Platform 24 saatlik grafikte, 362 bin dolar topladı. Bunun yalnızca 43 bin doları şirketin cebine girdi.

Düşen gelirlerin en büyük sebebi, genel anlamıyla DEX tarafındaki değer kaybı gösteriliyor. Azalan talep ve işlem hacmi, CAKE için de etkileyici bir neden oldu.

Ancak platformdaki yakım, dağıtım ve ödül sistemleri halen ilgi çekmeye devam ediyor. Olumlu bir gelişme ve olay sonrasında CAKE, işlem hacminin artışıyla fiyatlanabilir. Boğa piyasası için hazırlık yapan platform, önceki boğada en gözde ürünler arasındaydı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version