Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.751
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.751
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

OpenSea’den NFT Hırsızlığına Karşı Güncelleme

Popüler NFT pazar yerlerinden OpenSea, Twitter üzerinden hırsızlıklara karşı güncellenen yeni politikasını duyurdu.

2021 yılının başlarında yukarı yönlü ivme yakalayan NFT’ler 2022 yılında yaşanan kripto para piyasasındaki durgunlukla gücünü kaybetti. Yine de yüksek popülaritesiyle üreticilerin ve yatırımcıların odağında yer alıyor. Kolay kopyalanabilen dijital bir sanat eseri olması nedeniyle aslında dolandırıcıların da hedefinde. NFT hırsızlığına çözüm olarak da OpenSea’den yeni politika geldi.

OpenSea NFT Hırsızlığı Polis Raporlarına Taşınıyor

NFT hırsızlığına karşı bir çözüm üreten OpenSea ise Twitter üzerinden bir tweet zinciri başlatarak konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri yasaları dikkate alarak çalınan bir eşyanın satışına izin vermenin yasak olduğunu söyleyen OpenSea, NFT topluluğunun geri bildirimi nedeniyle polis raporlarının kullanımını genişletmek için politikasını değiştirdi.

Bu yeni açıklanan güncelleme ile platform, şüpheli ve şikâyet alan bir transfer görürse NFT’nin satımını engelleyecek. Yedi gün içinde bir polis raporu alınmaz ise bu NFT’lerin satışı yeniden aktifleştirilecek. Aynı zamanda şirket, çalınan eşyalar kurtarıldıktan sonra alım satım özelliklerinin yeniden etkinleştirilmesi sürecini kolaylaştırmak için de bir takım iyileştirmeler üzerine çalışıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir