Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.440
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.440
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

OpenSea, Merge sonrası sadece Ethereum PoS destekli NFT’leri destekleyecek

Lider NFT pazar yeri OpenSea, bugün, Eylül ayında gerçekleşmesi beklenen Ethereum güncellemesi öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

OpenSea, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada platformun güncelleme sonrası yalnızca Ethereum hisse ispatı destekli NFT’leri listeleceğini belirtti. Bu açıklamaya göre OpenSea, birleşme sonrası herhangi bir Ethereum fork’unun platformda desteklenmeyeceğine vurgu yaptı. OpenSea, 2017 yılındaki kuruluşundan bu yana 80 milyondan fazla NFT’ye ev sahipliği yaparken 30 milyar doların üstündeki işlem hacmiyle en büyük NFT pazarı unvanını elinde tutuyor.

OpenSea, ayrıca Ethereum’un hisse ispatı ağına geçişini desteklemekte kararlı olduğunu vurgularken geçiş aşamasında sorunla karşılaşılmaması için hazırlık yapıldığını da belirtti. OpenSea haricinde Chainlink de Ethereum’un hisse ispatını geçişine tam destek vereceğini açıklamıştı. Bu protokoller, Ethereum’un ağ geçişi aşamasında ortaya çıkabilecek olan PoW çatallarını tanımayacağını açıklayarak ağın başarılı bir geçiş yapması desteklerini sunuyorlar.

Ayrıca en büyük ikinci sabit kripto paranın ihraççı şirketi Circle da Ethereum PoS zincirine bağlı kalacaklarını duyurarak Ethereum’un ağ geçişine destek vereceğini belirtti.

Ethereum ağ güncellemesi için alternatif sunan borsalar

Ethereum ağı, tarihinin en büyük güncellemelerinden biri olan “Merge” aşaması, 10 – 20 Eylül tarihleri arasında gerçekleşmesi bekleniyor. Bazı protokoller, hisse ispatı ağına geçiş konusunda tam desteğini ortaya koysa da alternatif sunan platformlar da var.

Özellikle kripto para borsaları, güncelleme esnasında bir çatallanma olması durumunda yatırımcılarına seçenekler sunabileceğini duyuruyor. Örneğin, Coinbase (COIN), geçen hafta çatallanmış bir Ether tokeni olan ETHW’yi piyasaya sürmeye hazırlandığını açıkladı. Bitfinex borsası da ETHW ve ETHS gibi hem iş ispatı hem de hisse ispatı ağına ait olacak iki Ethereum zinciri tokenini açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir