Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.129
% 3.58
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.129
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

OpenSea, Avalanche Ağını Desteklemeye Başladı

NFT pazaryeri OpenSea, Avalanche için destek eklediğini duyurdu.

Böylelikle platformda desteklenen toplam blockchain sayısı yediye yükseldi.

OpenSea, Blockchain Sayısını Artırıyor

OpenSea, gelişmeyi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Platform kullanıcıları, bundan böyle Avalanche tabanlı NFT’lerini platform üzerinde görüntüleyebilir, listeleyebilir ve swap yapabilir.

Avalanche desteğinin eklenmesinin ardından pazaryerine yeni eklenecek koleksiyonlar arasında Chikn, TapTapKaboom, The Stoics, Castle Crush ve Open Blox yer alıyor. Önümüzdeki dönemde daha fazla koleksiyonun da OpenSea’de yer alması bekleniyor.

Platform, bununla birlikte NFTrade, Joepegs ve Kalao gibi Avalanche tabanlı NFT platformlarıyla da birlikte çalışacak.

Avalanche ağının eklenmesiyle birlikte OpenSea’nin desteklediği blockchain sayısı da yediyi buldu. Platform şu anda, Ethereum, Solana, Polygon, Klatyn, Arbitrum, Optimism ve Avalanche ağlarını destekliyor.

NFT pazaryeri, geçtiğimiz günlerde de Warner Music Group ile ortaklık kurduğunu açıklamıştı.

Platform, hacim olarak en iyi NFT pazaryeri olma özelliğini korumayı sürdürüyor. Bununla birlikte kripto sektörünün içerisinde bulunduğu kriz, OpenSea’yi de etkilemiş gibi görünüyor. Şirket, birkaç ay önce, ekonomik kaygılar gerekçesiyle çalışanlarının %20’sini işten çıkardığını duyurmuştu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir