Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.783
% 1.88
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.783
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Öngörüleri Çıkabilen Analist: Bitcoin Bu Seviyeleri Süpürecek!

Haftanın son işlem gününde Bitcoin (BTC) 40.218 dolar seviyelerinden işlem görürken yatırımcılar piyasa değeri ile en büyük kripto para biriminin hangi yöne gidebileceğini merak ediyor. Ünlü kripto para analistlerinden biri olan Michael van de Poppe, bu konuya açıklık getirerek analizini paylaşıyor. İşte detaylar…

Analistten korkutan Bitcoin tahmini: 29.000 dolara gerileyebiliriz!

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitcoin, son iki gündür yatay işlem görüyor ve belirli bir aralığa sıkışmış durumda. Bu sırada Kripto analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin’in (BTC) 30.000 doların altına düşmeden önce son bir destek seviyesine yaklaştığını söylüyor. Van de Poppe, yeni paylaştığı bir videoda  BTC’nin fiyatının 38.000 doların altına düşmesi durumunda daha da gerileyebileceğini söylüyor. Analiste göre 38.000 dolar seviyesi son destek seviyesi ve buranın kaybedilmesi durumunda uzun pozisyondakiler vurulacak. Bu nedenle fiyat, daha da düşmeye başlayacak.

Geniş zaman dilimlerinde bir yükseliş ayrımı yapılırsa ve geri çekilme yapılırsa sıradaki seviyelerin 32.000 dolar ve hatta 29.000 dolar olabileceğini düşünüyor. “Şu anda bu düşük seviyelerin test edilmesini beklemeden önce bu son destek seviyesiyle karşı karşıyayız,” diyen analist, konuya yönelik açıklamalarında aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Bu son destek seviyesine girerken, en azından kısa vadeli bir sıçrama beklenebilir… Az önce bazı seviyeleri yeniden test ediyorduk. Şansımıza, yeşil bölgeyi tekrar test edeceğiz ve en azından bazı uzun pozisyonlar açmayı hedefleyebilirsiniz, bu da, düşükleri tekrar test edersek, gerçek düzeltmenin ne kadar derinde kalacağına bağlı olarak size yüzde 8-10 civarında kazandırabilir.

DXY, BTC’yi nasıl etkiliyor?

ABD dolarının fiyat hareketinin Bitcoin’i nasıl etkileyebileceği konusunda analist, ABD Dolar Endeksi’ndeki (DXY) bir geri dönüşün BTC için yükseliş olabileceğini söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Kasım 2018’den Mayıs 2019’a kadar olan dönem, dolar yana doğru hareket ediyor ve o dönemde ne olduğunu biliyorsanız, Bitcoin (BTC) 3.000 dolardan 14.000 dolara koşuyor, bu yüzden bu çeşitli farklılığı yaratacaksak, dolar ve bu aralığa geri döneceksek, ciddi bir ivme görme şansımız olduğunu düşünüyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir