Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.940
% 1.44
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.940
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Önemli Gelişme: Vodafone Bu Metaverse Coin’i Seçti!

Vodafone, müşterilerine her yerde mümkün olan en iyi dijital deneyimi sağlamak amacıyla ilk metaverse mağazasını açmayı planlıyor. Müşteriler, yakında açılacak olan Vodafone Metaverse Store ile metaverse coin piyasasındaki Vodafone ürün ve hizmetlerine ulaşabilecekler.

Dev şirket bu metaverse coin projesini seçti

Vodafone, Türkiye’nin dijitalleşmesine öncülük etme hedefiyle ilk mağazasını metaverse’de kurmayı planlıyor. Decentraland’daki (MANA) “66,-1 parsel” lokasyonunda kısa süre sonra açılacak olan Vodafone Metaverse Store’da müşterileri kişisel dijital asistan TOBi karşılıyor. Vodafone’un yeni nesil perakende konseptine uygun olarak geliştirilecek mağazada müşteriler, teknoloji ile ilgili tüm taleplerini karşılayabilecek, Vodafone’un ürün ve hizmetlerine ulaşabilecek. Vodafone Türkiye, Vodafone Grubu’nda metaverse’de mağaza açan ilk ülke olacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şirketin metaverse hamlesi hakkında şunları söylüyor:

Vodafone olarak, yeni nesil perakendecilik konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Tüm kanallarımızı müşterilerimizin deneyimine ve ihtiyaçlarına odaklayarak tasarlıyor ve değişen alışveriş eğilimlerine uygun bir şekilde yenilikler yapmayı sürdürüyoruz. Çoklu kanal stratejimizle müşterilerimize Vodafone ekosisteminin her köşesinde ürün ve hizmetlerimize ulaşabilme imkânı sunuyoruz.

Meltem Şahin’e göre Vodafone’un metaverse hamlesi şirketin ekosistemin her köşesine ulaşma anlayışına dayanıyor:

Araştırmalara göre metaverse, firmalar için 8 trilyon dolarlık fırsat barındıran büyük bir sanal evren olma yolunda hızla ilerliyor. Çok yakında hizmete sunacağımız Vodafone Metaverse Mağaza ile biz de metaverse ortamında müşterilerimize Vodafone ayrıcalığını yaşatmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimize her ortamda en iyi dijital deneyimi sunmaya devam edeceğiz.

Vodafone kampanyaları metaverse’de sürdürülecek

Red ve FreeZone gibi Vodafone marka kampanyaları için özel bölümlerin yanı sıra Çevresel, Sosyal ve Yönetişim etkinlikleri için yerler Vodafone Metaverse Store’da yer alacak. Vodafone’un FreeZone Gaming markası altında yer alan oyun malzemeleri, Vodafone Metaverse Store’da da satışa sunulacak. Sanal ve artırılmış gerçeklik deneyimleri, Vodafone Online Store’a QR kod veya link üzerinden satış yönlendirmelerinin yapılacağı metaverse mağazasında tüketicilere sunulacak. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, Vodafone’un sanal mağazası da bir dizi etkinlik ve lansmana ev sahipliği yapacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir