Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.857
% 4.25
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.857
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Önemli Gelişme: Ünlü Borsa, 4 Yeni Altcoin Listeliyor!

Küresel çok varlıklı yatırım platformu eToro, 4 popüler altcoin projesini listeliyor. 0x (ZRX), Bancor (BNT), dYdX (DYDX) ve Ankr (ANKR) borsada işlem görecek yeni kripto para birimleri. Şirkete göre, bu tokenler, eToro müşterilerine kripto para portföylerinde çeşitlilik sunmak üzere en son eklenenler arasında yer alıyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz..

eToro 4 popüler altcoin projesini listeledi

ZRX, BNT, DYDX ve ANKR ile birlikte, eToro borsasında işlem yapılabilecek 48 kripto para hazır:

  • BTC, ETH, BCH, LTC, XRP, DASH, ETC, ADA, XLM, EOS, NEO, TRON, ZEC, BNB, XTZ, LINK, UNI, COMP, AAVE, YFI, MANA, ALGO, MATIC, BAT, MKR, ENJ, FIL, DOT, SOL, ATOM, GRT, CRV, 1INCH, SUSHI, CHZ, QNT, AXS, CELO , FET, SNX, KUM, REN, MIOTA.

0x (ZRX), diğer kripto paralar gibi bir temel katman protokolü ile ilişkilendirilmek yerine, aslında başka bir protokol olan Ethereum’un üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 token’i. Döngüde tutulmamış olanlar için protokolün kendisi, Ethereum’un doğrudan düşük bir maliyetle alınıp satılmasına izin verecek şekilde tasarlandı. Kurucu ortağı Will Warren tarafından açıklanan oldukça deneysel token, Coinbase gibi büyük kripto borsalarında listeleniyor.

BNT, DYDX ve ANKR neden önemli?

Kullanıcıların tokenleri kripto para platformlarında değiştirmek yerine doğrudan dönüştürmelerine olanak tanıyan bir Blockchain protokolünün yerel tokeni Bancor, eToro’nun öne çıkan kripto para listesine de katıldı. Bancor’un “Bancor 3” olarak adlandırılan en son sürümü, likidite sağlayıcılarına, çift taraflı ödüller ve tam kalıcı kayıp koruması dahil olmak üzere birçok temel özellik sunuyor.

dYdX (DYDX) ise Ethereum tabanlı merkezi olmayan ticaret platformu. Platform, kullanıcılarına ücret indirimleri ve ödüller kazanmak ve yönetime katılmak için stake etme yeteneği sunan DYDX token tarafından desteklenmektedir. eToro’nun kripto listesine eklenen son token ANKR, yatırımcıların DeFi uygulamalarıyla entegrasyonlar yoluyla likidite elde ederken stake etmelerini sağlar. Yeni altcoin projelerinin tanıtımı, eToro’nun hızla genişleyen kripto paketine katkıda bulunuyor. İsrail sosyal yatırım platformu, kripto yatırımcılarını çekmek ve kullanıcı tabanını büyütmek için büyük bir baskıyla son zamanlarda bir dizi duyuru yaptı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir