Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.735
% 3.98
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.735
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Önemli Gelişme: Dünyaca Ünlü Borsa, Bu 2 Altcoin’i Listeliyor!

Dünyanın en büyük kripto para birimi ETP ihraççısı 21Shares AG (21Shares), bugün iki yeni altcoin ETP’sinin BX Swiss’te listelendiğini duyurdu. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

BX Swiss, 2 popüler altcoin projesini listeliyor

Decentraland (MANA) ve FTX Token (FTT), 21Shares’in bugün BX Swiss’te tanıttığı iki yeni kripto borsasında işlem gören ürünleri (ETP’ler). Zürih merkezli “BX Swiss AG”, BX Swiss olarak bilinen bir İsviçre borsasını işletmektedir. Aşağıdaki tweet, birazdan değineceğimiz MANA ve FTX ETP’lerinin özelliklerini içeriyor.

21Shares’in CEO’su ve kurucu ortağı Hany Rashwan’a göre bir metaverse coin olarak MANA’nın listelenmesi önemli bir adım:

Ürün portföyümüze dünyanın ilk NFT’sini ve tek metaverse ETP’sini ve ayrıca dünyanın en büyük kripto borsalarından birini eklemek, kriptoyu herkes için erişilebilir kılmak için önemli bir adımdır.

21Shares hakkında

21Shares tarafından 28’den fazla kripto ETP’si ve dünyanın ilk Binance ETP’leri, dört Kripto Endeks Sepeti ve iki stake teşvik ETP’si (Tezos ve Solana) dahil olmak üzere 100’den fazla liste yönetiliyor. Chainlink (LINK), Terra (LUNA) ve Uniswap (UNI) ETP’leri yakın zamanda Euronext Paris ve Euronext Amsterdam’da 21Shares ile listelendi. ALINK FP, LUNA FP ve AUNI FP etiketleri altında, kriptoyla ilgili üç ürün Euronext’in Paris kolunda ilk kez sahneye çıktı.

  • 21Shares Decentraland ETP (MANA): Decentraland, kullanıcıların sanal arazi satın almaları da dahil olmak üzere içerik ve uygulamalar oluşturmasına, keyfini çıkarmasına ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan, dünyanın ilk merkezi olmayan ve kullanıcıya ait sanal gerçeklik platformu. Bugün itibariyle 180 milyon dolardan fazla arazi satıldı.
  • FTX, türevler, opsiyonlar, volatilite ürünleri ve kaldıraçlı işlemler gibi ürünler sunan önemli bir kripto türev borsasıdır ve 21Shares FTX Token ETP’ye (AFTT) göre günlük 2,5 milyar dolar veya daha fazla işlem hacmiyle üçüncü en büyük borsa tokeni. Kullanıcılar FTT’yi stake edebilir, ticaret ücreti tasarrufu elde edebilir ve FTT token kullanarak yönetim seçimlerinde oy kullanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir