Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.714
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.714
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Önemli Gelişme: Bu Metaverse Coin Yeni Ortaklık Duyurdu!

Japonya Metaverse

Mobil oyun üreticisi Gravity, bugün metaverse oyun platformu The Sandbox ile ortaklığını açıkladı. Metaverse coin haberin ardından hafif yükselişe geçti.

Gravity – Sandbox ortaklığı

Gravity, ortaklık boyunca Ragnarok LAND dünyasını Sandbox‘ın sanal dünyasına taşıyacak. Ek olarak Gravity, katılımcıların Ragnarok karakteri, canavarı veya evren temalı dijital malzemeleri kullanarak kendi video oyunlarını tasarlayabilecekleri Game Jam’e ev sahipliği yapmayı planlıyor. Ragnarok IP’nin yaygın olarak bilinmesi nedeniyle Gravity ve The Sandbox, kullanıcılara geniş bir ekosistem sağlayacak.

Duyuru bugün Sandbox’ın resmi Twitter ve Medium hesaplarından geldi.

Ortaklık metaverse coin için neden önemli?

Metaverse tabanlı yeni Ragnarok’un dünyası ve karakterleri de oyunculara açık olacak. Gravity’nin hem web’de hem de mobilde desteklenen birincil oyun teklifi Ragnarok IP’dir. Ek olarak, Gravity, Ragnarok dünyasına ve oyuncu kadrosuna dayalı çevrimiçi animasyon dizilerinin haklarına sahip. The Sandbox Korea CEO’su Cindy Lee, Ragnarok IP’nin dünya çapındaki cazibesini kabul ederek, metaverse şirketini Gravity ile işbirliği yapmaya istekli kılan faktörlerden biri olarak övüyor.

Diğer Güney Koreli oyun şirketleri, Gravity’nin yanı sıra Web3 işletmeleriyle işbirliği yaptı. Netmarble ve Binance, Blockchain tabanlı ürünler geliştirmek için bu yılın başlarında bir işbirliği anlaşması imzaladı. Öte yandan Sandbox ve Anicube Ent, K-Culture’ı metaverse’ü tanıtmak için birlikte çalışıyor.

SAND fiyatı haber esnasında yükseliyor

Piyasa değerine göre 36.kripto para birimi olan SAND, şu anda %4 civarı yükselişte. Bu esnada Bitcoin, Ethereum ve diğer ilk 10 altcoin’ler olumlu ivmeye eşlik ediyor. SAND, son 24 saat içinde 1.13 dolardan 1.21 dolara kadar tırmandı. 8.44 dolar ATH fiyatıyla farkını %85 civarında tutuyor.

Gravity hakkında

Gravity, 2000 yılının Nisan ayında kurulmuş, dünya çapında tanınan bir oyun şirketidir. Endüstride lider olan Gravity, doğrudan NASDAQ’da listelenen tek yerli oyun şirketi oldu. Gravity, yurt içi ve dünya piyasalarında hizmet veren MMORPG Ragnarok Online’ı geliştirerek geniş bir oyuncu kitlesi kazandı. Gravity ayrıca Pororo karakterlerini ve çeşitli mobil oyun türlerini kullanan IPTV hizmeti oyunları da sağlar. Ayrıca Gravity, hizmetini Ragnarok Online IP ile ilgili oyunların yanı sıra çeşitli tür ve platformlardaki diğer oyunlarla genişleterek küresel bir yayıncılık işletmesi olarak iş erişimini genişletmeye devam ediyor.

Coinmuhendisi.com‘dan takip ettiğiniz üzere, Sandbox bu ay önemli markalarla ortaklıklarını duyurdu. En son haberlerden biri, Time’ın bünyesindeki bir NFT topluluk çalışması olan TIMEPieces oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir