Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.586
% 0.50
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.586
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ön Satışta Olan Coinler – 2022 (Sponsorlu)

Tamadoge ve Battle Infinity başta olmak üzere listemizde yer alan kripto para birimleri, güncel olarak ön satışta olan en kaliteli kripto para birimleridir. Birçok kişinin yakından ilgilenmeye başladığı kripto para birimleri, yatırımcılarına en yüksek kâr oranını ön satışlarda verir.

Bunun ana nedeni, ön satışlarda kripto para birimleri oldukça uygun fiyatlardan satın almanın mümkün olmasından kaynaklanıyor. Durum böyle olunca ön satışta olan coinler de ayrıca önem kazanıyor. Her ay yeni birçok kripto para birimi piyasaya sürülüyor ve bunların büyük çoğunluğu yatırım yapmak için uygun değil. Paranızın boşa gitmemesi için dikkat etmeniz gereken birkaç kriter var. Belirteceğimiz en önemli kriter, projelerin bir ekosistem oluşturma çabasının olup olmadığını incelemek. Gelin, ön satışta olan ve 2022’de yatırım yapılabilecek coinler listesine yakından bakalım.

2022’de Yatırım Yapılabilecek 5 Kripto

2022 yılında 6 farklı projenin ön satışı ön plana çıkıyor:

  1. Tamadoge (TAMA): Popüler Meme Token Ön Satışı
  2. Battle Infinity (IBAT): 2022 Yılının Dikkat Çeken Ön Satış Projesi
  3. Avoteo (AVO) – Potansiyeli Yüksek Ön Satış Coini
  4. Crimecoin (CRM) – Erişilebilirlik için En İyi 2022 Kripto Ön Satış
  5. EstateX (ESX): Yenilikçi Gayrimenkul Kripto Projesi

Bu listedeki öne çıkan popüler kripto para birimlerinin projelerinde karşımıza nelerle çıkacağına göz atalım.

1. Tamadoge (TAMA) – Popüler Meme Token Ön Satışı

Öne çıkan kripto para birimleri arasında yer alan Tamadoge (TAMA), son zamanlarda popüler olan meme coin furyasının bir üyesidir. Köpek temalı bu kripto para biriminin, aynı zamanda Tamaverse adında bir metaverse evrenine de sahip.

Kullanıcıların sanal evrende evcil hayvana sahip olabilmelerine imkân tanıyan Tamadoge, Oyna-Kazan (P2E) özelliğiyle ön plana çıkıyor. Ayrıca, rug pull dolandırıcılığının önüne geçilmesi amacıyla Coinsniper’in projenin KYC doğrulamasını yaptığını da söylemek lazım.

Evcil hayvanınızı büyütüp, geliştirip ve yönetebildiğiniz Tamadoge dünyasında, aslında temel amacınız Dogepoints toplayarak sıralamada 1.sıraya yükselmek. Temmuz 2022’de piyasaya sürülen oyunda, kullanıcılar her ay sonlarında en fazla puana sahip olanlar Dogepool’dan kazançlarını ‘toplayabilir’.

>>> Tamadoge Satın Al<<<

Tamadoge (TAMA) Ön Satışı

Tamadoge’un (TAMA) 4 Ağustos 2022 itibariyle ön satışı başladı ve 31 Ağustos 2022 tarihinde sona erecek. Halka açılacak olan satış tarihleri ise 1 Eylül ve 30 Eylül 2022 arasında olacak.

Satış öncesi 1.000.000.000 TAMA token arzı bulunurken, toplam token arzı 2.000.000.000 olarak sınırlandırılmıştır. Deflasyonist yapıda olması sebebiyle mevcut toplam arz seviyesi her geçen yıl giderek düşürülecek ve TAMA tokeninin değerinin yükseltilmesi amaçlanacak.

Token dağılımını net bir şekilde incelemek isterseniz, şu şekildedir:

  • Ön Satış için- %50
  • 10 Yıl Kilitli Kalacak Miktar- %30
  • Borsalarda Satışa Sunulacak Miktar- %20

Tamadoge, 2022 yılının son çeyreğinde NFT koleksiyonu Tamadoge NFT Petstore’u piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bununla birlikte ilk CEX listemeleri ve Tamadoge savaş skor tablosunun devreye alınması da yıl sonunda tamamlanacak.

Tamadoge (TAMA) Nasıl Alınır?

Ön satışta olan coinler listesindekiTamadoge’u (TAMA) satın almak için basit birkaç adımı atmanız yeterli. Ön satıştan tamadoge satın almak isteyen yatırımcıların öncellikle tarayıcısında yüklü bir MetaMask cüzdanı olması gerekiyor. Ayrıca, WalletConnect tarafından desteklenen cüzdanlardan herhangi birisi de Tamadoge satın almak için yeterli olacaktır. Dilediğiniz popüler cüzdan uygulamalarından birisini kullanabilirsiniz.

İkinci aşama cüzdanınızı bağlamanız. Mobil cüzdan uygulamaları için “Cüzdan Bağlantısı” seçilen satın alma aşamasında karşınıza 3 farklı seçenek çıkıyor:

  • Kartla ETH Almak,
  • ETH ile TAMA Almak,
  • USDT ile TAMA Almak,

Alış yönteminizi seçtikten sonra ön satışın tamamlanması için gerekli adımları atmanız yeterli. Ardından, kullanıcılar akıllı sözleşmelerini Solid Proof’un denetlediği TAMA projesinin tokenlerini talep edebiliyor.

Not: TAMA tokenleriniz ön satış sona erince cüzdan hesabınıza aktarılacak. Ardından belirlenen kripto borsası üzerinden satışa sunulacak.

Ön satıştan Tamadoge satın alın: https://buy.tamadoge.io/

2. Battle Infinity – 2022 Yılının Dikkat Çeken Ön Satış Projesi

Kripto piyasasının geneline baktığımızda, NFT ve metaverse dünyasında çok fazla proje ve iş birliği gerçekleştiğini görüyoruz. Bu yüzden, bu alandaki ön satışta olan coinler de oldukça fazla. Bu ortaklıkların beğenilmesi, dijitale alışma sürecinin tamamlanması gibi süreçler NFT ve metaverse için fazlaca seveni beraberinde getirdi.

Bu projeler arasında 2022 yılının en dikkat çeken ön satışlarından birini yapan Battle Infinity oldu. Battle Infinity, Oyna Kazan (P2E) ve metaverse ile bir araya gelen proje olmasıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Global çapta büyüme hedefiyle yola çıkan Battle Infinity, Battle Arena isimli metaverse aracılığıyla platform kullanıcılarının birbiriyle iletişim kurmasına imkân sağlıyor.

Ayrıca NFT Tabanlı fantezi spor oyununda kullanıcılar, Premier League ile metaverse’de kendi stratejik takımını oluşturabilecek ve dünyanın her yerindeki oyuncular ile mücadele edebilecekler.

IBAT’lar Ön Satışta Bitti

Battle Infinity Token (IBAT), projenin yerel tokeni olarak karşımıza çıkıyor. Ön satışta olan coinler arasında yer verdiğimiz IBAT, yatırımcılar tarafından yüksek ilgi gördü.

Platformu kullanan oyunculara çeşitli alanlardan ilerleyerek IBAT ödül kazanabilecek. Ödüle uzanan alanlar arasında; NFT ticareti, kripto staking işlemi, fantezi spor ligi turnuvaları ve daha birçok farklı yol bulunuyor. 10 milyar arzla sınırlandırılan BEP-20 tokeni IBAT, Battle Infinity’nin metaverse’ünde hem stake hem de ödeme işlemleri için kullanılabiliyor.

Battle Infitiniy’nin web sitesindeki açıklaması ise şu şekilde:

“Battle Infinity’de oyuncular sadece oynamak ve savaşmakla kalmaz, aynı zamanda metaverse’in sürükleyici dünyasının keyfini çıkarabilir ve deneyimleyebilirler.”

11 Temmuz 2022’de ön satışa çıkan IBAT, yoğun ilgi üzerine kısa bir süre içerisinde tükendi. Planlanandan önce tamamlanan ön satışta birçok kullanıcı, 1 BNB karşılığında 166.666,66 IBAT satın aldı. Ön satış tamamlanmasının ardından 5,22 milyon dolar değerinde 16530,67 BNB toplandı.

Ön satışın bitmesi sizi üzmesin çünkü, piyasaya sürüldüğü zaman ki fiyatı da oldukça uygun olacak. Sunduğu çözümler bakımından gelecekte ilk 100 kripto para birimi arasına şüphesiz gireceğini düşünüyoruz.

Herkese açık bir şekilde piyasaya sürüldüğü zaman satın almak için resmi internet sayfasını takip edebilirsiniz: https://battleinfinity.io/

Listedeki öne çıkan ön satıştaki kripto para birimlerini incelemeye devam edelim.

3. Avoteo (AVO) – Potansiyeli Yüksek Ön Satış Coini

Ortaya çıkmasından bu yana destekçi sayısı giderek artan Avoteo, ön satıştan satın alabileceğiniz bir başka kripto para birimidir. Avoteo, dünya çapındaki yeni başlayanlar için sermaye artırma sürecini kolaylaştırmayı amaçlayan blok zinciri tabanlı bir kitle fonlaması platformudur.

AVO sahipleri, platformdaki heyecan verici projelere oy verebilir ve faydalı bir kar paylaşımı özelliği aracılığıyla pasif gelir elde edebilir. Ayrıca, Avoteo (ve AVO tokeni) fiziksel dünya ile köprü kurmak üzere tasarlanmıştır; bu, projelere yatırım yapan platform kullanıcılarının yönetim oylamasına katılabilecekleri ve hatta desteklenen işletmelerde AVO kullanarak mal ve hizmetler için ödeme yapabilecekleri anlamına gelir.

Güvenlikle ilgili olarak, Avoteo zaten Certik tarafından denetlenmiştir ve Coinzilla ve Blockchain Army gibi çok sayıda önde gelen kripto firması tarafından desteklenmektedir. Proje şu anda ön satışının 3. Aşamasındadır ve yatırımcılar projenin web sitesi aracılığıyla AVO tokenini satın alabilirler.

4. Crimecoin (CRM) – Erişilebilirlik için En İyi 2022 Kripto Ön Satış

Crimecoin, yatırımcıları ABD’deki suç patronlarının tarihi konusunda eğitmeyi amaçlayan kripto projesidir. Bu ‘suç baronları’ arasında John Gotti ve Al Capone gibi mafya figürleri ile Pablo Escobar gibi kartel liderleri de yer alıyor.

Crimecoin, CoinSniper tarafından halihazırda KYC sertifikalıdır ve projeye bir dereceye kadar güvenilirlik katmaktadır. Projenin web sitesi, bunun toplam 1 milyar $ CRM token arzı ile bir ‘meme parası’ olduğunu inkâr etmiyor. Crimecoin, tahsis edilen ön satış miktarının %37’sinden fazlasının hızlı bir şekilde satıldığı için gelecekte potansiyeli yüksek bir kripto para birimi olduğunu düşünüyoruz.

5. EstateX: Gayrimenkul ile ilgili Kripto Ön Satışı

Gayrimenkul odaklı yapısıyla kripto ve gayrimenkulu bir araya getirmeyi hedefleyen EstateX, bu yılın öne çıkan ön satıştaki kripto para birimleri arasında yer alıyor. Gayrimenkul yatırımını erişilebilir hale getirmek isteyen EstateX’in işlem fiyatı ve yatırım şekli kullanıcıyı kendine çeken özellikleri arasında. Kullanıcılar basit bir şekilde sisteme erişerek 100 dolar ile yatırım yapabiliyor ve gayrimenkulun bir bölümünü satın alabiliyor. Bu durumda gayrimenkulu kiralayan ve satmak isteyen yatırımcılar pasif bir gelir elde edebiliyor.

Dış dünyadaki gayrimenkul hizmetlerini içeri aktaran EstateX projesinin yerel tokeni ESX olarak adlandırılıyor. Yüzde 10’u ön satış için ayarlanan ESX’in toplam arzının 12,6 milyar dolar ile sınırlandırıldığını belirtelim.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir