Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.841
% 1.15
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.841
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Olumlu geri bildirimler, Bank of America’nın Nio konusundaki boğa duruşunu korumasını sağlıyor

Bir Bank of America Securities analisti, ET5 ile ilgili tüketicilerden gelen olumlu geri bildirimlerin ardından Nio Inc. (NYSE:NIO) için “satın al” notunu yineledi ve fiyat hedefini 29 dolardan 30 dolara yükseltti.

Analist, notunda “İyi ürün döngüsü ve kapsamlı EV (elektrikli araç) portföyü göz önüne alındığında NIO’yu tercih ediyoruz. Kontrollerimiz, NIO’nun ES7’yi (orta-büyük boy SUV) piyasaya sürdükten sonra ES8/ES6/EC6’daki toplam siparişlerin çok yavaşlamadığını gösteriyor. ET7 ve ET5’in lansmanı da farklı araç boyutu ve fiyatı göz önüne alındığında farklı pazarlara hitap ediyor. Bizim görüşümüze göre NIO’nun hacim büyüme trendi önümüzdeki birkaç çeyrekte Xpeng ve Li’den daha güçlü olmalı çünkü EV ürünlerinin çoğu yeni ve talebi sürdürmek için 2023’te yeni nesil ES8/ES6/EC6 piyasaya sürülecek.”

NIO geçen hafta “iade edilemeyen siparişleri” kabul etmeye başladı. Kanal kontrolleri, aile için kullanan tüketicilerin yanı sıra son birkaç gündür artık daha fazla kadın tüketicinin ve ilk kez elektrikli araç satın alanların “iade edilmeyen siparişler” verdiğini gösteriyor. Ancak NIO şu anda ET7/EC6’da bir parça sıkıntısı yaşıyor ve bu durum 3Ç22’deki araç teslimatlarını sınırladı.

Yönetim, yakında beş döküm parça tedarikçisine sahip olacağını ve tüketici talebini karşılamak için Ekim ortasından itibaren daha fazla kapasite yaratılacağını belirtti.

NIO hisseleri Pazartesi günü piyasa öncesinde %1,72 artış gösterdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Borsalar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir