Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.731
% 3.95
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.731
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

OKX’te Alibaba Cloud Kaynaklı Erişim Sorunu

OKX

Kripto para borsası OKX’te son beş saat içinde hiçbir para çekme işlemi gerçekleştirilmedi.

OKX on-chain verilerine göre, son saatlerde herhangi bir para çekme işlemi gerçekleştirilmedi. Son işlem, Borsanın yaklaşık beş saat önce bilinmeyen bir adrese yaklaşık 1 milyon SOS token’ı gönderdiğini gösteriyor.

OKX Üçüncü Taraf Nedeniyle Para Çekme İşlemi Yapılamadı

Popüler borsa son beş saat içinde hiçbir para çekme işlemi gerçekleştirmedi. Ancak bunun borsadan kaynaklı bir sorun olmadığını belirtelim.

Borsa ödeme gücü veya likidite ile ilgili herhangi bir sorun yaşamıyor ve sorunun arkasındaki neden, ticaret platformuna tam erişim sağlamayan üçüncü taraf bir hizmet.

Bazı kullanıcılar panik içinde varlıklarına erişmeye çalışırken, ağda yeni para çekme işlemlerinin yapılmamasının ardındaki gerçek neden Alibaba Cloud’un hizmetinin son saatlerde kullanılamıyor olması.

Alibaba’nın web sitesinde yapılan resmi bir duyuruya göre, Hong Kong’daki C Bölgesindeki ekipman merkezi bir sunucuyla bağlantısını kaybetti ve bulut mühendisleri sorunu çözmek için aktif olarak çalışıyor ve kullanıcılarından özür diledi. Borsa ise Twitter hesabı üzerinden kullanıcılarının fonlarının güvende olduğunu ve düzeltme çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir