Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.362
% 1.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.362
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

OKX Yöneticileri Borsadan Ayrılıyor!

OKX Yöneticileri Borsadan Ayrılıyor

OKX üst düzey yöneticileri Tim Byun ve Wei Lan, kripto para borsasından ayrılıyor. Tim Byun, 2018-2020 yılları arasında ABD kolu Okcoin’in CEO’suydu ve daha sonra OKX’te küresel hükümet ilişkilerinin başkanı oldu. Wei Lan ise, ürün sorumlusuydu ve hacim bakımından en büyük ikinci borsa olan OKX’teki ticaret kısmını yönetiyordu.


İlginizi Çekebilir: Çinli Firmalar Hong Kong’ta ETF’ler için Hazırlanıyor


Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsasında küresel hükümet ilişkilerinden sorumlu olan uzun vadeli üst düzey OKX yöneticileri Tim Byun ve Ürün Başkanı Wei Lan, yakın zamanda şirketten ayrıldı.

Byun, hükümet ilişkileri rolünü üstlenmeden önce 2018 ile 2020 yılları arasında iki yıl boyunca borsanın ABD’deki yan kuruluşu Okcoin’de CEO olarak görev yaptı. Wei Lan, OKX’teki ticaret masası faaliyetlerinin çoğunu yönetiyordu.

Borsa grubu, ayrı bir ABD markasına sahip olmaktan vazgeçerek, parçalarını tek OKX markası altında birleştirmeye hazırlanıyor.

Yakın zamanda ayrılanlar arasında Ocak ayında ayrılan, OKX Küresel Uyum Şefi Patrick Donegan da yer alıyor.

Kripto para borsası OKX, konuya ilişkin yorum yapmayı reddetti. Byun ve Lan ise yorum taleplerine yanıt vermedi.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir