Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.807
% 2.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.807
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

OKX Borsası, Popüler İki Altcoin İçin Listeleme Duyurusu Yaptı!

OKX

OKX, yeni listelemelerle kullanıcılarına geniş bir kripto para portföyü sunmaya devam ediyor. Önde gelen kripto para borsası OKX, resmi X hesabı üzerinden yaptığı duyuruda Fetch_ai (FET) ve SingularityNET (AGIX) isimli iki önemli altcoin’i listelediğini açıkladı.

OKX’nin duyurusuna göre, artık Fetch_ai (FET) ve SingularityNET (AGIX) için Spot Ticaret hizmeti sunulmaya başlanmıştır. Bu yeni listeleme haberleri, FET ve AGIX tokenlerinin fiyatlarında olumlu bir etki yaratmıştır. FET, listeleme haberi sonrası 0,5413$’dan işlem görürken, AGIX ise 0,31035$’ seviyelerinden işlem görüyor.

SingularityNet (AGIX) nedir?

Bu gelişme, OKX’sin sürekli olarak kullanıcılarına çeşitli ve güncel kripto para seçenekleri sunma çabalarını yansıtmaktadır. Yeni listelenen altcoinler, OKX kullanıcılarına daha fazla ticaret ve yatırım fırsatı sunarak platformunun çeşitliliğini artırmaktadır. Bu da kripto para piyasasında daha geniş bir katılım ve likidite sağlamaya yönelik bir adım olarak değerlendirilebilir.

OKX Borsasına Komisyon İndirimli Kayıt Linki

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir