Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$66.875
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 66.875
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

OKX Notcoin (NOT) Listeliyor!

Notcoin Not

Kripto para borsası OKX, Telegram Open Network (TON) sahipleri için heyecan verici bir fırsat sunan yeni bir altcoin olan NOT (Notcoin) coinini listeleyeceğini duyurdu.

OKX, TON sahiplerine stake etme imkanı sunan NOT (Notcoin) coininin listelenmesini duyurdu. Bu adım, kripto para ekosistemi için önemli bir gelişme olarak kabul edilirken, TON sahiplerine Notcoin topluluğuna katılma ve coinlerini stake etme fırsatı sunuyor. Kullanıcılar bu sayede ellerinde olan TON varlıkları karşılığında NOT varlığı elde edebilecek. Her kullanıcı, 4.000 TON’a kadar stake etme hakkına sahip olacak. Bu da, stake etme sürecine geniş katılımı sağlayacak ve NOT coinlerinin adil bir şekilde dağıtılmasını sağlayacak.

 


Bu yazı da dikkatinizi çekecektir: Hangi Airdrop Hangi Tarihte Gelecek?


Notcoin, TON ekosistemi içinde bir topluluk tokenı olarak tanımlanıyor ve Telegram platformunda barındırılan viral bir oyun aracılığıyla geniş çapta yayılmış durumda. Oyun bir telegram sayfasına gidip yuvarlak bir altına tıklayarak elde edilen varlıklardan oluşuyordu. Bu benzersiz dağıtım stratejisi, Notcoin’in kripto para topluluğu içinde benimsenmesine ve görünürlüğünün artmasına katkıda bulunmuştur. Topluluk rahatlıkla istediği kadar varlığı ücretsiz bir şekilde tıklama adı altında kazım yapabiliyordu.

Notcoin’in OKX’te listelenmesi, coinin erişimini ve erişilebilirliğini genişletmek için stratejik bir adım olarak kabul ediliyor. Getirilen bu stake işleminde ise TON sahiplerine Notcoin ekosistemiyle etkileşime geçme imkanı sağlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir