Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.075
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.075
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

OKX Kurucusu, İkinci bir LUNA Olayından Endişeli

Kripto borsası OKX’in Kurucusu Star Xu, Binance ve FTX arasındaki ateşli tartışma hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Binance ve FTX borsaları arasında yaşanan olaylar, kripto piyasasını ani ve yoğun bir şekilde şekillendirmeye devam ediyor. Gündemin gözlerini çevirdiği borsalar arasındaki olay için diğer borsalardan isimler de fikirlerini paylaşıyor.

OKX Kurucusu: İkinci Bir LUNA Olayı Güveni Azaltabilir

Binance ve FTX arasındaki suların kaynamaya başlaması, kripto topluluğu tarafından savaş olarak değerlendiriliyor. Ancak, Binance tarafı sadece yatırım yönetimi olarak bakıyor. FTX ise ortada bir sorun olmadığını belirtiyor ve olaya ılımlı bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

Olayla ilgili görüşlerini paylaşan isimlerden birisi OKX’in Kurucusu Star Xu oldu. Xu, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, tartışmanın zararla sonuçlanacağını belirtti.

İki tarafın anlaşması gerektiğine vurgu yapan Star Xu, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“FTX yeni bir LUNA vakası olursa bundan Binance’de dahil olmak üzere kimse fayda sağlamaz. Sektör hem kullanıcılar hem de regülatörlerin gözünde güven kaybedecektir. Umarım CZ, FTT satmayı bırakıp SBF ile yeni bir anlaşma yapmayı düşünebilir.”

Binance ve FTX Arasındaki Tartışmanın Detaylarına Buradan Ulaşabilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir