Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.638
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.638
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ocak Ayının En Büyük Kilit Açılımı: Aptos İçin Önemli Seviyeler Neler?

Aptos

Son dönemlerin en konuşulan isimlerinden Aptos, 2024 Ocak ayının en büyük kilit açılımı etkinliğine hazırlanıyor. APT için önemli seviyeler neler? Düşüş yaşanırsa fiyatı tutabilecek seviyeler neler? İşte sizler için hazırladığımız APT teknik analizi!

Son zamanların en konuşulan altcoinlerinden biri haline gelen, Aptos Labs olarak da bilinen Aptos, ölçeklenebilir bir Layer-1 blockchain oluşturmaya odaklanan bir web3 girişimidir. Aynı Ethereum, Avalanche, Solana gibi bir Layer 1 blokzinciridir.

Aptos hakkında detaylı bilgi almak için “Aptos Nedir? Solanaya Yeni Rakip Mi Doğuyor?” adlı yazımıza göz atabilirsiniz.

Aptos 225 Milyon Dolar Değerinde Kilit Açımına Hazırlanıyor!

Aptos, gerçekleştirdiği son kilit açım etkinliğini 12 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirmişti. Kilidi açılan token miktarı ise 193.27 milyon dolar değerindeydi ve bu miktar da toplam market hacminin yüzde 8.06’sına eşitti.

Güncel toplam market hacmi 3.20 milyar dolar değerinde olan Aptos, yeni kilit açılımı etkinliğiyse 12 Ocak 2024 tarihinde, 04.59’da gerçekleşecek. Kilidi açılacak token miktarınınsa 225.57 milyon dolar değeriyle toplam market hacminin yüzde 8.06’sına eşit olduğu duyuruldu.

Kilit açımları yaklaşan altcoinlerde volatilite gözlenebiliyor ve bu durum fiyatı olumsuz etkileyebiliyor. Olası geri çekilmelerde önemli alım noktalarını sizler için hazırladık.

APT İçin Önemli Seviyeler Neler?

Apt Teknik Analiz

APT, günlük grafikte geçtiğimiz günlerde de kırmayı denediği güçlü direnç seviyesi olan 11$ direncini zorluyor. Fiyat son denemesinde direnci kıramayıp 7.8203$ seviyesine iğne attıktan sonra destek bölgesi olan 8.97$ – 9.20$ bölgesinin üstünde kapanışını yapmıştı. Şimdi tekrar direnç bölgesine gelen $APT, direnci hacim destekli şekilde kırmayı başarırsa 13.5$ sevisindeki direnç bölgesine hareket görmemiz mümkün duruyor.

Fiyatın olası geri çekilmelerde tutunabileceği ilk destek bölgesi sarı bölge olarak göze çarpıyor. Fakat fiyatın bu destek bölgesini test etmesi ve altına fitil atmasından dolayı bu destek seviyesi güçsüzleşmiş olabilir. Sarı kutunun hemen altındaki mavi kutu fiyatın tutunmasını bekleyebileceğimiz güçlü destek bölgesi olarak görünüyor.

Formasyon Oluşacak Mı?

Aptos Teknik Analizi

APT günlük grafiğe bakıldığında akla fincan-kulp formasyonunun oluşabileceği gözlere çarpıyor. Formasyonun direnç seviyesi olan 11$ seviyesinin geçmişte de güçlü direnç bölgesi olması, formasyonun gerçekleşmesi durumunda hareketini destekliyor. Fiyat çizili kanal boyunca geri çekilme yaşar ve mavi bölgeden alacağı tepki ile 11$ seviyesini kırmayı başarabilirse formasyon hedefi 17.5$ seviyesini işaret ediyor.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir