Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.743
% 5.88
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.743
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Nvidia ve Kripto Paraların Yükselen Performansı

Banking Strategies tarafından kısa süre önce yayınlanan bir çalışma, genel olarak kripto para birimleri ve hisse senedi piyasaları olgusuna ve özellikle de Nvidia ve Bitcoin’in başarısına ışık tuttu. Pandeminin yatırım getirileri üzerindeki etkileri hesaba katıldığında, Nvidia %180’lik değer artışıyla bir numaralı performans sahibi olarak ortaya çıktı. Bilgi teknolojisi devinin hisse değeri 2021’de 293 dolardan 2024’te 822 dolara çıkarak, piyasanın öngörülemezliğine rağmen yatırımcıları cezbetti.

COVID sonrası dönemde hisse ve kripto getirileri. Kaynak: Banking Methods

 

Askeri ve bilgi güvenliği ürünleri üreticisi BAE Systems, hisse senedi fiyatının %116,76 oranında artmasıyla ikinci sırada yer aldı. Hisse senedindeki %49,50’lik artışla Meta (daha önce Facebook) üçüncü sıraya yerleşti.

Listede ayrıca Microsoft, Gold, Northrop Grumman, Lockheed Martin ve AeroVironment yer alıyor; ancak bunların getirileri o kadar iyi görünmüyor. Öte yandan Bitcoin, COVID sonrası dönemde yüzde 8,26’lık bir değer artışı kaydetti. Bitcoin’den (BTC) daha iyi performans gösteren altcoinler arasında Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL) yer alırken, Bitcoin ilk onda bile yer almadı.

Bununla birlikte, Nvidia’nın performansı çok etkileyici olsa da, şirketin hisse senedinin değeri biraz düşüyor, çünkü şirket 950 $ ‘lık en yüksek değerlemeye ulaştıktan sonra şu anda 795 $ olarak değerlendiriliyor ve bu da Google Finance’e göre% 16’lık bir düşüş anlamına geliyor. Dolayısıyla bu durum, Nvidia’nın büyüme yolunun uzun vadede sürdürülebilir olup olmadığı konusunda soru işaretleri yaratıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir