Kriptolar:
30349
Bitcoin:
$64.235
% 0.51
BTC Dominasyonu:
%54.0
% 0.22
Piyasa Değeri:
$2.34 T
% 1.02
Korku & Açgözlülük:
63 / 100
Bitcoin:
$ 64.235
BTC Dominasyonu:
% 54.0
Piyasa Değeri:
$2.34 T

Nvidia İlk Çeyrek Raporunu Yayınladı, YZ Tokenleri Düştü

Nvidia

Nvidia’nın parlak birinci çeyrek kazanç duyurusuna rağmen, yapay zeka (AI) ile ilgili kripto para tokenlarının fiyatı anlık olarak düştü, bu durum kripto para spekülatörlerinin beklentilerinin aksine gerçekleşti.

Geçen yılın dördüncü çeyreğine göre %18 ve bir yıl öncesine göre %262 artış gösteren birinci çeyrek gelirleri ile Nvidia—güçlü çip setleri ile tanınan ve AI işleme yönünde kaymalar yaşayan şirket—analistlerin 24,6 milyar dolarlık projeksiyonlarını geride bıraktı.

Kazanç raporu, New York Menkul Kıymetler Borsası’nın (NYSE) 22 Mayıs’ta kapanmasının ardından yayımlandı. Yahoo Finance verilerine göre, NVDA hisse senedi fiyatı yazının yazıldığı sırada %6,06 artarak 1.007 dolara yükseldi.

AI token tüccarlarının bazıları, cesaret verici sonuçların AI tokenlarının değerinde benzer bir artışa yol açmamasından dolayı hayal kırıklığına uğramış görünüyordu.

Kazanç raporunun yayımlanmasından yalnızca beş saat sonra, merkezi olmayan grafik işleme birimi (GPU) işleme imkanı sunan Ethereum tabanlı bir platform olan Render (RNDR) %12 değer kaybederek 10,38 dolara düştü, bu durum CoinMarketCap istatistiklerine göre belirlendi.

Ancak, kripto para araştırma şirketi Santiment’ten alınan bilgilere göre, bilinen bir “balina” cüzdan bugün kimliği belirsiz bir cüzdana 52,1 milyon dolardan fazla transfer gerçekleştirdi, bu durum büyük sahiplerin “haberi sat” olayı beklediklerini gösterebilir.

Bu arada, kripto tüccarı D0C Crypto, RNDR fiyatının Nvidia’nın en son sonuç duyurusundan iki gün sonrasına kadar artmadığını belirtti.

“RNDR, Nvidia’nın Q4 kazanç etkinliği sırasında 48 saat içinde %38 arttı. Eğer tarih tekerrür ederse, mevcut fiyattan itibaren RNDR’nin 48 saat içinde 15 doların üzerine çıkabileceği anlamına gelebilir!” diye 22 Mayıs tarihli bir X gönderisinde belirttiler.

Bu makalede herhangi bir yatırım tavsiyesi veya öneri bulunmamaktadır. Her ticaret ve yatırım kararı bazı riskler taşır; bu nedenle, okuyucular kendi araştırmalarını yapmadan karar vermemelidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Nvidia İlk Çeyrek Raporunu Yayınladı, YZ Tokenleri Düştü” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitcoin ve Nvidia: Gelecek 10 Yılda Hangisi Kazanacak? - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir