Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.585
% 2.51
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.585
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Nissan, Oyun NFT’lerini Piyasaya Sürüyor

Japon otomobil üreticisi Nissan, Torque Drift 2 adlı yeni oyun için otomobil NFT’lerini piyasaya sürecek.

Hızla gelişen blockchain teknolojisi birçok yeniliğe altyapı oluşturmaya devam ediyor. Birçok geleneksel ve modern çalışma bir araya geliyor. Bunun en taze örneklerinden biri de geleneksel bilgisayar oyunu geliştiricisi Epic Games ve oyun yazılım geliştiricisi Animoca’nın blockchain tabanlı bir oyun için güçlerini birleştirmesi. Nissan, yeni yarış oyunu için ilk adımı atan otomotiv markası oldu.

Nissan, Torque Drift 2 Oyunu için NFT Çıkarıyor

Animoca Brands’in bir yan kuruluşu olan Avustralyalı bağımsız oyun geliştiricisi Grease Monkey Games ve Nissan iş birliğiyle otomobil NFT’leri çıkarılacak.

İlk resmi Nissan NFT’leri, kült-favori Sil80 dahil olmak üzere 180SX modelinin 5 çeşidi ve 50. Yıldönümü baskısı da dahil olmak üzere 370Z modelinin 7 çeşidi olacak. Daha sonra, oyun stüdyosunda geçmişten geleceğe tüm Nissan, Datsun ve Infiniti araç modellerine yer verilecek.

Oyuncular oyun içerisinde, NFT parçalarıyla, otomobiller, çıkartmalar ve özel ögeler kullanarak kendi garajlarını oluşturacaklar. Ayrıca, kendi modifiyeli otomobil NFT’lerini oluşturabilecekler ve bunları daha sonra Torque Drift 2 pazarında paylaşılıp satılabilecekler. Bu nedenle, araçların özelleştirilebilir özellikleri için özenli bir çalışma gösteriliyor.

Motorsporlarına dayalı drift oyunu Torque Drift 2’nin 2022 yılının üçüncü çeyreğinden itibaren tanıtılması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir