Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.292
% 3.71
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.292
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

NFT Trade Nedir?

NFTrade, ilk çapraz zincir ve blok zincirinden bağımsız NFT platformudur. Tüm NFT pazar yerlerinin bir toplayıcısıdır ve tüm NFT yaşam döngüsünü barındırarak herkesin farklı blok zincirlerinde NFT’leri sorunsuz bir şekilde oluşturmasına, satın almasına, satmasına, takas etmesine, birleştirmesine ve kullanmasına olanak tanır. NFTrade’i kullanarak herkes NFT koleksiyonunun tamamına erişebilir ve NFT pazarının toplam değerini ortaya çıkarabilir. Şu anda, NFTrade, BSC ve Ethereum kullanımındaki büyüme ile Avalanche’daki en büyük NFT pazarı ve Polygon’daki en büyük ikinci pazardır.

Bir NFT toplayıcı olarak, daha küçük ve yerleşik NFT platformlarının çoğu, NFT’lerini NFTrade kullanarak satış ve takas için barındırabileceğinden, doğrudan rekabet değildir.

NFTrade, en iyi pazar yerlerinde ve platformlarda eksik olan tüm özellikleri alır ve bunları kullanımı kolay tek bir platformda sunar. Örneğin, emanet edilmiş NFT takası esasen mevcut değildir ve kullanıcıları oldukça riskli bir şekilde OTC ticareti yapmaya zorlar. NFTrade bunu, sonunda zincirler arası yeteneklere kadar genişleyecek olan güvenilir P2P takasıyla düzeltir.

NFT Trade’i Önemli Yapan Nedir?

NFT kapasitesi;

Tıpkı Amazon’un akla gelebilecek her ürünü tek bir platformda toplayarak her şeyi aynı anda satın almayı kolaylaştırması gibi, biz de aynı şeyi NFT’ler için yapmak istiyorlar ve tüm takas edilemeyen tokenları tek düğmeye tıklayarak erişilebilir hale getirmek istiyorlar.

Çoklu Zincir + Çapraz Zincir;

NFTrade, Ethereum ve Binance Smart Chain dahil olmak üzere bir dizi akıllı sözleşme ağındaki NFT’leri destekler ve daha birçokları da gelir. Bir düğmeye basarak zincirler arasında geçiş yapın ve düşük ücretli bir ortamda NFT ticareti yapın.

NFT Farm;

Özel hizmet tabanlı ve tahsil edilebilir NFT’ler kazanmak için favori projelerinizden boşta kalan jetonlarınızı kullanmak için NFT çiftliğimize koyun. NFT çiftçiliği ile jetonlarınızdan daha fazla değer elde edin.

NFT Launchpad;

En yeni NFT projelerine erişim kazanın ve karşılıksız tokenlere yönelik patlamaya hazır talebin iyi tarafını yakalayın. NFTrade topluluğu, en iyi projeler için küratörlüğünde token satışlarına özel erişimin keyfini çıkaracak.

NFT Trade Takım

Yatırımcı ve Ortaklar;

Token Dağıtım ve Yayım Metrikleri

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version