Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.322
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa DeÄŸeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.322
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa DeÄŸeri:
$2.36 T

NFT Ticareti Bu Platformda Dönüyor! Hacminde %80’lik Artış!

nft blur iÅŸlem hacmi

NFT alım-satım platformu olan Blur, iÅŸlem hacimlerini hızla artırarak gün geçtikçe daha büyük bir paya ulaşıyor. Åžu anda bütün NFT piyasasındaki hacmin %80’ini kontrol ediyor.


Geçen ay NFT piyasasında faaliyetlerde gözle görülür bir artış yaşandı ve bu yükselen işlem hacminin büyük bir bölümü Blur platformunda gerçekleşti.

Kullanıcılara sunulan bazı verilere göre, Kasım ayında Ethereum tabanlı NFT işlemleri 605 milyon doları aştı. Bu rakam, Ekim ayındaki 306 milyon dolarlık aylık işlem hacmine kıyasla neredeyse %100 artış gösteriyor.

Aralık ayının dört günü kala, ayın NFT iÅŸlem hacmi ÅŸu ana kadar neredeyse 90 milyon dolara ulaÅŸtı ve bu miktarın yaklaşık 70 milyon doları Blur üzerinde yapılan piyasasındaki iÅŸlemlerden kaynaklandı. Bu çarpıcı artış, Blur’un sektördeki etkisini ve popülerliÄŸini kullanıcılara gösteriyor.

Önceden lider konumda olan OpenSea’nın pazar payı ise %16 civarlarına kadar düşmüş durumda. Blur, Åžubat ayından bu yana OpenSea’yı geride bırakarak Ethereum tabanlı NFT piyasasının büyük çoÄŸunluÄŸunu ele geçirdi.

Diğer pazar yerleri arasında LooksRare ve X2Y2 gibi isimler bulunsa da özellikle işlemleride hâlâ büyük bir etkiye sahip olan Blur ve OpenSea ile kıyaslandığında, bu platformlar pazarın aylık işlem hacminde sadece küçük bir paya sahip görünüyorlar.

Buraya tıklayıp bizleri Google News üzerinden takip etmeyi, aşağıda bulunan NFT eğitim serimizi takip etmeyi kesinlikle unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir