Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.232
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.232
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

NFT Projeleri, Trader Hack’inden Çok Az Etkilendi!

NFT Binance Labs'tan SkyArk Chronicles'a 15 Milyon Dolar Yatırım

NFT pazarının önde gelen endeksleri NFT-500 ve Blue-Chip-10, ticaret platformu NFT Trader’dan gerçekleşen 3 milyon dolarlık NFT hırsızlığının ardından neredeyse değişmeyen bir seyir izledi.

Ether (ETH) cinsinden ölçülen NFT-500 endeksi yüzde 0,88 düşerken, Blue-Chip-10 endeksi yüzde 0,51’lik bir azalmayla karşılaştı. Hacker, çalınan NFT’leri geri vermek karşılığında 120 ETH (260 bin dolar) fidye talep etti.

Dikkatinizi Çekebilir: Blok Zincirlerin Komisyon Oranları Hafta Sonunda Uçuşa Geçti!

Neyse ki, merkezi olmayan otonom organizasyon (DAO) Boring Security’nin yoğun çabaları sonucunda çalınan koleksiyonun büyük bir kısmı kurtarıldı.

DAO’lar, liderler yerine kodlarla yönetilen organizasyonlardır. NFT’ler, kripto varlıklar aracılığıyla oyunculara ve koleksiyonculara dijital öğeler üzerinde sahiplik imkanı sunan benzersiz varlıklardır.

Yaşanan hack olayının piyasada sınırlı bir etkisi oldu, ancak NFT-500 endeksi yılın başından bu yana yüzde 49, Blue-Chip-10 endeksi ise yüzde 45 oranında bir düşüş yaşadı.

Bu olay, kripto topluluğunun güvenliği ve dayanıklılığına dair artan endişelerle birlikte, NFT projelerinin gelecekteki güvenlik önlemlerine odaklanmasını sağlayabilir.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version