Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.421
% 0.39
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.421
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

NFT Pazaryeri Rarible, Mesajlaşma Özelliğini Başlattı

Ethereum tabanlı NFT pazaryeri Rarible, kullanıcıların NFT satışları hakkında iletişim kurabileceği mesajlaşma özelliğini platformuna getirdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Rarible, kullanıcıların ve içerik oluşturucuların, kripto para cüzdan adresleri aracılığıyla iletişim kurmasına olanak tanıyan doğrudan mesajlaşma işlevi başlattı.

Şirket, yeni gelen mesajlaşma uygulamasının platformun kullanıcılarının NFT satışları hakkında iletişim kurmasına ve içerik oluşturucularının hayranlarına ve topluluklarına bağlanmasına yardımcı olabileceğini söyledi.

Rarible kurucu ortağı ve ürün başkanı Alex Salnikov konuyla ilgili şunları söyledi;

“Genel hedefimiz kripto para alanında iletişimi artırmak. Daha küçük amacımız ise özellikle NFT alanı içindeki iletişimi kolaylaştırmaktır. NFT’ler topluluklar oluşturmakla ilgilidir. ”

Bu mesajlaşma uygulaması kullanıcıların çevrimiçi olduklarını gösterebilecek ve anlık mesaj bildirimleri de sağlayacak. Diğer mesajlaşma uygulamalarına benzer şekilde özellikler içeriyor. Fakat kullanıcılar sadece Rarible’da takipçilerine mesajlaşma isteği gönderdikten sonra mesaj gönderebilecekler.

Rarible, başlangıçta sınırlı sayıda etkileyiciye mesajlaşma özelliğini sunacak. Şirket, gelecekte bağımsız bir mesajlaşma uygulaması yayınlamayı planlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir