Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.899
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.899
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

NFT Görselini Twitter Profil Fotoğrafı Yapan 10 Ünlü İsim

NFT sektörü her geçen gün büyümeye devam ediyor. Dünyadan ve Türkiye’den ünlü isimlerin katılmasıyla özellikle bu yıl popülerleşen NFT’ler, profil resmi şeklinde, Twitter gibi sosyal medya platformlarında kullanılabiliyor. Twitter profil fotoğrafına NFT görsellerini koyan Türkiye’den ve dünyadan ünlü isimleri hazırladık.

1. Komedyen Cem Yılmaz

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kendi çizimlerinden oluşan NFT koleksiyonunu OpenSea’de satışa çıkaran Cem Yılmaz, Twitter profil fotoğrafını oluşturduğu NFT görseli yaptı.

2. Karikatürist Selçuk Erdem

Karikatürist Selçuk Erdem, Polar Bears isimli NFT koleksiyonunu satışa sundu. Erdem, Twitter profil fotoğrafını oluşturduğu NFT görseli yaptı.

3. Talk Show Sunucusu Jimmy Fallon

Amerika’da The Tonight Show isimli talk show programı sunucusu Jimmy Fallon, Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan bir parça satın aldı. Fallon, satın aldığı NFT’yi Twitter profil fotoğrafı yaptı.

4. NBA Efsanesi Stephen Curry

Üç kez NBA şampiyonu olan Stephen Curry, Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan NFT satın alan bir başka ünlü isim. Curry, Bored Ape NFT’sini satın almak için yaklaşık 180.000 dolar değerinde 55 Ethereum harcadı.

5. Prodüktör, söz yazarı ve rap şarkıcısı Timbaland

Piyasadaki en tanınan NFT avatar koleksiyonlarından biri olan Ethereum tabanlı Bored Ape Yacht Club NFT’sine sahip olan dünyaca ünlü sanatçı Timbaland, geçtiğimiz günlerde Bored Ape Yacht Club NFT avatarları etrafında müzik ve animasyon yaratacak Ape-In Productions’ı piyasaya sürdüğünü duyurmuştu.

6. Amerikalı DJ Marshmello

Dünyaca ünlü DJ, CryptoPunk NFT’sini 130 Ethereum’a satın aldı. Marshmello Twitter profil fotoğrafına satın aldığı NFT’yi koydu.

7. Amerikalı Rap Müzik Sanatçısı Snoop Dogg

Amerikalı rap müzik sanatçısı, albüm yapımcısı ve oyuncu olan Snoop Dogg, NFT sektörüne en çok yatırım yapan ünlü isimlerden biri. Snoop Dogg, 17 milyon dolardan fazla olduğu tahmin edilen bir NFT koleksiyona sahip.

8. Dünyaca Ünlü Rapçi Post Malone

Austin Richard Post, sahne adıyla Post Malone, Amerikalı rapçi, şarkıcı, söz yazarı, yapımcı ve gitaristtir. Post Malone, NFT dünyasına girdiğini duyurarak Twitter profil fotoğrafını Bored Ape Yacht Club NFT karakteri yaptı.

9. DJ Steve Aoki

2014 yılında Dj Mag’te 10. sırada olan Amerikalı elektro house müzisyeni, yapımcı ve Dim Mak Records kurucusu olan Steven Hiroyuki Aoki, bir CryptoPunk NFT’yi satın alarak Twitter profil fotoğrafını değiştirdi.

10. Amerikalı Rapçi ve Söz Yazarı Lil Baby

Amerikalı rapçi ve söz yazarı olan Dominique Armani Jones, bilinen sahne adıyla Lil Baby, 5.8 milyonluk Twitter hesabındaki profil resmini Bored Ape Yacht Club NFT olarak değiştirdi. NFT’nin 150 bin dolar değerinde olduğu bildirildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir