Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.779
% 0.20
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.779
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Next Block Expo Polonya’ya Geri Dönüyor

Avrupa’nın Blockchain Festivali olan Next Block Expo, 15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde Polonya’nın Varşova şehrine geri dönmeye hazırlanıyor. Etkinlik, Polonya’nın başkentinin Avrupa’daki kripto inovasyonunun merkezi haline getirecek.

Organizatörler, Polonya’nın potansiyelini bir sonraki büyük kripto merkezi olarak sunmayı hedefliyor. Yüksek yetenekli geliştiricileriyle tanınan Polonya, ülke içinde merkezlerini kuran önde gelen markaların ilgisini çekiyor. Polonya Blockchain Haftası boyunca sayısız aktif proje ve topluluk, 2024 Next Block Expo Varşova’yı tamamlayan yan etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Multikino Złote Tarasy mekanında gerçekleşecek olan 4. etkinlik, 2.000’den fazla sektör meraklısını, 140’tan fazla saygın konuşmacıyı ve 30’dan fazla son teknoloji web3 markasını ve projesini, blockchain alanındaki en son trendleri ve tahminleri keşfetmek için 2 günlük bir yolculukta bir araya getirecek. Konferansta konuşmacılar arasında gumiCryptos Genel Ortağı Miko Matsumura ve Animoca Brands Yatırım CEO’su Robby Yung gibi dünyanın en büyük yatırım fonlarının temsilcileri yer alacak.

Polonya Blockchain Haftası

Polonya Blockchain Haftası, Polonya’da ilk kez gerçekleşen çığır açan bir etkinlik. Bir hafta boyunca Varşova, dinamik topluluklar ve projeler tarafından düzenlenen konferanslar, buluşmalar, workshoplar ve partilerle dolu kripto merkezine dönüşmeye hazırlanıyor. Binlerce Web3 meraklısı, bağlantı kurmak, öğrenmek ve ilham almak için şehri ziyaret edecek.

Ana etkinliği Next Block Expo olan Polonya Blockchain Haftası, Polonya’nın Avrupa’nın bir sonraki büyük kripto merkezi olarak ortaya çıkma potansiyelini sergileyen bir kilometre taşı niteliğindedir.

Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin.

Geliştiricilere Özel Sahne

Başlangıcından bu yana NBX her zaman geliştirici dostu bir etkinlik olmuştur. İlk baskı, Avrupa ve dünyadan yaklaşık 200 geliştiriciyi kendine çekti. Bu sefer, Degen House işbirliğiyle hazırlanan özel bir geliştirici sahnesi sunarak daha fazlasını sunmayı hedefliyor.

Bu sahne, iki gün boyunca meraklılar ve geliştiriciler için özel olarak hazırlanmış workshoplara ve konuşmalara ev sahipliği yapacak. Katılımcılar, sektörün en yenilikçi projelerinin iç işleyişine dair değerli bilgiler edinme ve profesyonel ağlarını genişletme fırsatı yakalayacaklar.

Film Prömiyeri

Etkinliğin 4. baskısı, her 4 yılda bir gerçekleşen önemli bir olay olan Bitcoin halvingine denk geliyor. Bu vesileyle, katılımcılara Bitcoin’in gücünü vurgulayan ve Mayıs 2024’te gerçekleşmesi planlanan halving etkinliğinin önemini vurgulayan eğitici bir filmin özel gösterimi yapılacak.

Zengin Program İçerikleri

Sektör geliştikçe, Next Block Expo, web3 alanında öncüleri ve oyun değiştiricileri birbirine bağlayan bir inovasyon merkezi olarak konumunu sağlamlaştırıyor.

NBX Varşova 2024, ilgi çekici paneller ve workshoplarla desteklenen sunumlar ve açılış konuşmalarıyla kapsamlı bir programa sahip olacak. Katılımcılar, DeFi, Metaverse, NFT, Oyun, Gizlilik, Ölçeklendirme, Borsalar, Girişim Sermayesi, Fon Bulma, Hukuki/Vergi, Ödemeler, Güvenlik ve Pazarlama gibi çeşitli konularda derinlemesine tartışmalar bekleyebilirler.

Ağ Kurma Fırsatları

NBX, sektör liderleri, potansiyel ortaklar ve işbirlikçilerle doğrudan etkileşim için bir platform oluşturarak eşsiz ağ kurma fırsatları sunuyor. Tüm katılımcılar, özel bir ağ kurma alanında sohbet etme ve bire bir görüşmeler planlama imkanı tanıyan NBX uygulamasına özel erişim kazanacaklar.

Mükemmellik Ödülleri: 8 Kategoride Ödüller

Etkinlik, NBX Ödülleri törenini içerecek. Web3 alanında olağanüstü projeler ve yenilikçi konseptler, 8 farklı kategoride tanınacak.

Next Block Expo Hakkında

Next Block Expo (NBX) – Avrupa’nın Blockchain Festivali, Avrupa’nın web3 merkezlerinin kalbi olan Berlin ve Varşova’da düzenlenen en büyük Avrupa web3 etkinliklerinden biri olarak öne çıkıyor. NBX, uzmanlar, yapımcılar, yatırımcılar, tüccarlar ve düzenleyicileri tek bir çatı altında buluşturarak eşsiz teknoloji destekli ağ olanağı sağlıyor.

Daha fazla bilgi için ziyaret edin.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir