Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.808
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.808
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Nexo, ABD’den Ayrılacağını Açıkladı

Kripto kredi şirketi Nexo, ABD’deki faaliyetlerine son verip ülkeden ayrılacağını duyurdu.

Şirket, birkaç eyaletteki “earn” ürününe olan erişimi de derhal askıya alacak.

Nexo, ABD’den Ayrılıyor

Şirket, bugün gerçekleştirdiği açıklamada, önümüzdeki aylarda ABD’de ürün ve hizmet sunmayı bırakacağını ve Earn Interest Product isimli ürününe sekiz eyalette erişimin derhal durduracağını duyurdu. Bununla birlikte bu programlara yeni ABD’li müşterilerin kaydolması da kabul edilmeyecek.

Şirket, hem eyalet hem de federal düzenleyicilerle görüşme yaptıklarını ancak bu görüşmelerin çıkmaza girdiğini ifade etti. Bu çıkmaz hakkında detay verilmese de kolluk kuvvetlerinin işlerinin “proaktif olarak değiştirmeye” çalıştığını belirtti.

Nexo,New York ve Vermont’taki Earn müşterilerini bu eyaletlerin düzenleyicilerinin ısrarı üzerine devre dışı bıraktığını açıkladı. Ek olarak kısa bir süre içerisinde de Indiana, Kentucky, Maryland, Oklahoma, Güney Carolina, Wisconsin, California ve Washington’da da ürüne olan erişim askıya alınacak.

Bu eyaletlerde ikamet edenler, şirketin diğer hizmetlerini kullanmayı sürdürebilecek.

“Aksi söylemlere rağmen ABD’nin blockchain işletmelerini ilerletmeye yönelik bir yol sağlamamızı reddettiği ve müşterilerimize düzenleyicilerin kendi çıkarlarına odaklanması sebebiyle güven veremeyeceğimiz bizim için maalesef çok açık”

Şirket, ABD pazarından çekileceği kesin tarihi ise açıklamadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir