Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.337
% 0.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.337
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Neos Credits Nedir? NCR Coin Ne İşe Yarar?

Neos Credits (NCR), VR teknolojisinden ve blockchain’in gücünden faydalanan Solirax tarafından geliştirilen metaverse projesidir. Bu makalede Coinmuhendisi.com olarak “Neos Credits nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilen diğer konulara değineceğiz.

Neos Credits Nedir? Ne İşe Yarar?

Neos Metaverse, kullanıcıların VR içinde ve diğer insanlarla gerçek zamanlı olarak içerik oluşturmasını sağlar. Sanatçılar, tasarımcılar, eğitimciler; topluluklar veya küresel olarak dağıtılmış ekiplerin tümü bir sanal gerçeklik ortamında bir araya gelebilmektedir. Aynı anda birden fazla oturum çalıştırıp herhangi bir dünyadan dijital varlıklara erişebilmektedir.

Neos, VR kulaklıklarının çoğuyla çalışacak ve tam teşekküllü masaüstü moduna anında geçebilecek şekilde tasarlanmıştır; bu, ortamlar arasında geçiş yapmak ve SDK’ları uygulamak için daha fazla zaman harcamanıza ve daha az zaman harcamanıza olanak tanımaktadır. Ayrıca otomatik içerik güncelleme süreci sayesinde, içeriğiniz Neos’un gelecekteki tüm sürümlerinde tamamen işlevsel kalır.

NCR Coin Nedir?

NCR coin Neos Credits’in yerel tokenidir. Neos Credits (NCR), gelişen yaratıcılar ve kullanıcılar topluluğa hizmet etmek için tasarlanan Neos’un resmi metaverse kripto para birimidir. NCR tarafından desteklenen merkezi olmayan bir Neos Mağazası, zengin bir oyun içi ekonomiye olanak tanımaktadır.

Neos Credits’in Amacı Nedir?

Amacı sanal işbirliğine geçişi hızlandırmak ve çeşitlilik ve kapsayıcılık tutkusu ile dünyanın geri kalanına ilham ve örnek teşkil eden herkesin tercih ettiği küresel bir platform haline getirmek.

Neos, zamanla tam ölçekli bir metaverse motoruna dönüşen bir gramer okulunda World of Comenius adlı bir sanal gerçeklik eğitim uygulaması ve eğitim pilot projesi olarak başladı. İlk eğitici demo, kullanıcıların insan anatomisini görmelerini, atomlarla, kuvvet alanları ve robotlarla oynamalarını sağladı.

Çok geçmeden, gerçekten faydalı ve organize bir sürükleyici deneyimin anahtarının kullanıcı etkileşimi ve içerik kalıcılığı olduğu anlaşılmıştır. Çeşitli yatırımcıların sağladığı fonlar ve çok destekleyici topluluk sayesinde Neos; kendi kripto para birimiyle tamamlanmış çok yönlü, zengin özelliklere sahip bir metaverse platformuna dönüşmüştür. Ek olarak sanal gerçeklik deneyimlerinin manzarasını değiştirmeye devam etmektedir.

Neos Credits Nedir? NCR Coin Nasıl Alınır?

Neos Credits şu anda az sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. Neos Credits’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: Bitrue, BKEX. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir