Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.430
% 1.85
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.430
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Near, JavaScript Geliştiricileri için Yeni SDK Tanıttı

Near Protocol kurucu ortağı Illia Polosukhin, hem Blockchain hem de Near Protocol’ün geleceği açısından oldukça stratejik olan JavaScript SDK’sını tanıttı.

Blockchain büyüdükçe etrafındaki ağ da ihtiyaçlara yönelik projelerle daha da genişliyor. Birbirine bağlantılı noktalarda güçlenmek isteyen şirketler, kitlelere ulaşmak için yeni projeleri ortaya çıkarıyorlar. Bu projelerden birisi de Near Procotol’den geldi. Near Protocol, yeni bir JavaScript kitini duyurdu.

Near Protocol SDK’sı JavaScript Geliştiricilerini Sevindirecek

Korea Blockchain Week etkinliğinde sahne alan Near Protocol kurucu ortağı Illia Polosukhin, “The Future is NEAR” adlı panelde JavaScript geliştiricileri için yeni SDK’sını (yazılım geliştirme kiti) duyurdu.

Yeni duyurulan yazılım geliştirme kiti ile birlikte JavaScript geliştiricileri Near Protocol üzerinde geliştirmeler yapabilecek ve Blockchain ağının sunduğu hizmetlerden faydalanabilecek. JS SDK‘sı ayrıca, sözleşme temalarını, JavaScript ve TypeScript sözleşme örneklerini ve testlerini de içerecek.

Bu hareketin Blockchain geliştirme niş alanını önemli ölçüde daha geniş bir kitleye açacağını vurgulayan Illia Polosukhin konu hakkında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Muhtemelen her geliştirici hayatında bir şekilde JavaScript yazmıştır. Dünyada yaklaşık 20 milyon JavaScript geliştiricisi bulunuyor. Biz ise artık JavaScript’te akıllı sözleşmeler yazmanıza olanak sağlıyoruz. Bir öğrenci, artık yeni beceriler ve yeni diller öğrenmeye ihtiyaç duymadan bir uygulama geliştirebilir. Böylelikle geliştiricilerin işe alması da daha kolay olacak, daha güçlü, daha hızlı ekipler oluşturabilecek ve ürünleri daha hızlı teslim edebilecekler”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir