Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.583
% 2.92
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.583
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Ne Bitcoin Ne SHIB: Türkler Bu Altcoin’lere Hücum Etti!

Geçtiğimiz hafta Bitcoin, çoğunlukla 21.000 doların üzerinde kalmayı başardı. Bu durum, piyasada volatilitenin göreceli olarak azalmasına neden oldu. Böylece özellikle SHIB olmak üzere çeşitli altcoin’ler değer kazandı. Peki, hafta boyunca Türkiye’deki yatırımcılar hangi coin’leri araştırdı, merak etti? İşte detaylar…

SHIB değil: Türkiye’deki yatırımcıların odağında bu altcoin’ler var

Kripto paralara yönelik veriler sağlayan CoinGecko’nun Coinmuhendisi.com ile paylaştığı bilgilere göre, 18-24 Haziran tarihleri arasında Türk yatırımcılar en çok 9 altcoin’i araştırdı. Şaşırtıcı bir şekilde, bunların arasında son 7 günde yüzde 40’ın üzerinde yükseliş yaşayan Shiba Inu (SHIB) bulunmuyor. Peki, Türk yatırımcılar en çok hangi projeleri aradı? Aşağıda, listeyi ve söz konusu coin’leirn arka planını görebilirsiniz…

  • STEPN Green Satoshi Token (GST): Green Satoshi Token (GST), yerleşik eğlenceli sosyal öğeler ve oyunlaştırma tasarımına sahip bir Web 3.0 yaşam tarzı uygulaması olan STEPN’in oyun tokenıdır. STEPN, oyuncuların NFT Sneaker’larını giyerken açık havada yürüyerek, koşarak ve koşarak GST tokenları kazandıkları ilk NFT oyunudur. GST tokenları, yeni Sneaker’ların seviyesini yükseltmek veya mint etmek için kullanılabiliyor.
  • Step App (FITFI): FITFI, fiziksel ve dijital alanları bir araya getirerek kullanıcıların metaverse fitness deneyiminde doruk noktası sunuyor. Artırılmış gerçekliği de kullanan proje, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sağlıyor.
  • CEEK Smart VR (CEEK): CEEK VR, “müzik sanatçılarını, sporcuları ve diğer dijital içerik oluşturucuları doğrudan sanal dünyalardaki hayranlarına doğrudan bağlayan” bir projedir.
  • Bone ShibaSwap (BONE): BONE, Shibaswap ekosisteminin bir yönetim tokenıdır. Shiba topluluğunun teklifler için oy kullanmasına olanak tanıma amacı taşıyor. Kullanıcı ne kadar çok BONE tutarsa, oylanacak konularda oylarının ağırlığı o kadar artar. BONE 250.000.000 tokena sahiptir.
  • Ethereum (ETH): Ethereum, kendi kripto para birimi olan ETH’ye sahip, merkezi olmayan bir açık kaynaklı Blockchain sistemidir. ETH, diğer birçok kripto para birimi için ve ayrıca merkezi olmayan akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için bir platform olarak çalışır.
  • Terra Luna Classic (LUNC): Terra, kripto para birimlerinin sınırsız faydalarını fiat para birimlerinin günlük fiyat stabilitesi ile birleştirmeye çalışıyordu. Ancak bilindiği üzere ekosistemin UST isimli stablecoin’i çöküş ile karşılaştı.
  • Avalanche (AVAX): Avalanche, kesinlik süresi ile ölçüldüğü üzere, Blockchain endüstrisindeki en hızlı akıllı sözleşmeler platformudur.
  • Evmos (EVMOS): Evmos, Blockchain’ler için IP katmanı olan bir Inter-Blockchain Communcation (IBC) protokolüdür.
  • Luffy (LUFFY): One Piece’ten esinlenilerek oluşturulmuş olan Luffy, dünyanın ilk anime tokenı olduğunu söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir