Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.973
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.973
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Nayib Bukele Tekrar Seçilmek İstiyor

Kripto para ve Bitcoin denilince muhtemelen akla en çok gelen isimlerden olan El Salvador başkanı Nayib Bukele, yeniden seçilmek istiyor.

Nayib Bukele ismi hafızalara Bitcoin’i yerel para olarak kabul edilmesinin ardından kazınmıştı.

Nayib Bukele’nin Bitcoin Portföyü Zararda

Muhtemelen kripto para alanındaki en önde gelen yatırımcılardan biri olan ve aynı zamanda gerçek ekonomiye sahip gerçek bir ülkenin başkanı olan Nayib Bukele, Bitcoin’in ulusal para birimi olarak uygulanmasını ve ana kampanya mesajı olarak suçla mücadeleyi kullanarak yeniden seçilmek istiyor.

Bunun yanında El Salvador’un Bitcoin’i ulusal para birimi olarak benimsemesinin üzerinden bir yıl geçti. Bu süreçte 50 bin dolardan 19 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin, El Salvador’un portföyüne eksi yazdı.

Nayib Bukele’nin Bitcoin fiyatına göre alım noktaları Kaynak: NayibTracker

Nayib Bukele’nin Bitcoin fiyat çizelgesine göre alımlarını gösteren grafikte görüyoruz ki Bukele, Bitcoin alımlarına devam etmiş. Bu süreçte El Salvador’un Bitcoin portföyü ise yaklaşık 56 milyon dolarlık zarar etmiş. Bukele bu olumsuzluğa rağmen diğer seçimlerde Bitcoin’i yerel para olarak kabul edilmesini seçim planında kullanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir