Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.163
% 0.68
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.163
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Nam Salan Analist: LUNA, MATIC ve FTM Bu Seviyelere Gidiyor!

Tahminleriyle nam salan bir Twitter analisti, düşüşlerdeki dayanıklılığıyla öne çıkan Terra (LUNA) ve ayıların kontrolde olduğu MATIC ve FTM için dip seviyeleri tahmin etmeye çalışıyor.

LUNA, MATIC ve FTM için bu diplere hazır olun

Popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, piyasa değerine göre en büyük üç altcoin’in yerel bir dip oluşturmadan önce düzeltme yapabileceğini söyledi. DeFi ödeme ağı Terra (LUNA) ile başlayan Van de Poppe, 575.800 Twitter takipçisine, kripto piyasası zayıflık belirtileri göstermeye devam ederse yedinci sıradaki altcoin projesinin 70 dolara geri çekilebileceğini söylüyor:

LUNA için bu sefer ağırdan alırdım. Güzel bir yükseliş, ancak likidite tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü ve anında düzeltme yaptı. Sanırım likiditeyi oraya çekmek için biraz daha aşağı yönlü momentum arıyor olacağız. Yaklaşık 70 dolar.

Yazım sırasında, LUNA tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 104 dolardan %11 düşüşle 91.99 dolardan işlem görüyor.

Van de Poppe, MATIC için 1 doları bekleyeceğini söylüyor

Analistin listesindeki bir diğer kripto para ise Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC). Van de Poppe’ye göre, MATIC tekrar tekrar düşüş eğilimi gösteren LH seviyeleri yoğunlukta olduğu için ağır görünüyor. Analist aşağıdaki teknik grafiği yorumluyor:

Polygon (MATIC), burada 1 dolar civarında ilgileneceğim bazı düzeltmeler için ağır görünüyor.

Polygon şu anda 1,36 dolar civarında işlem görüyor.

Fantom (FTM) bir sürede daha satış baskısının esiri olabilir

Sıradaki, Van de Poppe’nin dip seviyelere ulaşamadan önce mevcut fiyatı 1,11 dolardan değerinin %26’sını kaybetmeye hazır olduğuna inandığı Ethereum rakibi Fantom (FTM). Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, DeFi geliştiricilerinden Andre Cronje’nin sektörden ayrılacağın duyurması, ilgili altcoin projeleri FTM, TFO SOLID fiyatını çift haneli etkilemişti. Poppe, neden daha düşük seviyelerini beklendiğini şöyle detaylandırıyor:

Burada FTM için daha düşük seviyelere bakıyorum, çünkü o zaman tüm likiditeyi de azaltacaktır. Bu düzeltmenin alt kısmı bu olacak.

Yazım sırasında Fantom (FTM), son 24 saate %6, geçen haftaya göre 21.68 düşüşle 1.10 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir